Geplaatst op: 4 februari 2019

Deceuninck verviervoudigt kunststof-recyclagecapaciteit tot 45.000 ton per jaar

Deceuninck Groep kondigt trots aan dat het een nieuwe recyclagefabriek in gebruik genomen heeft op zijn recyclage en compounding site in Diksmuide (BE). De gloednieuwe recyclagelijn zal Deceuninck toelaten op termijn tot 45.000 ton kunststof per jaar te recycleren. Het te recycleren materiaal zal afkomstig zijn van de collectie van postindustrieel afval (eigen productie-afval en snijresten van onze klanten) alsook van de enorme hoeveelheid kunststof-ramen van de eerste generatie die inmiddels 30 à 40 jaar oud zijn en die in de komende jaren geleidelijk aan vervangen zullen worden. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Nieuws met de volgende tags:

Geplaatst op: 26 december 2018

Je woning nog energiezuiniger maken? Da’s kiezen voor kunststof

Om je woning meer energiezuinig te maken, moet je kijken naar verschillende zaken, en je ramen zijn daarbij heel belangrijk. Kiezen voor isolerende kunststof raamkozijnen is bijvoorbeeld een slim idee. Ze helpen je energie te besparen en dragen zo bij aan een hoger energielabel voor je woning. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof ramen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 18 december 2018

Deceuninck ontvangt VinylPlus® certificaat

Deceuninck kondigt met fierheid aan dat zijn Zendow product gamma het VinylPlus® Product Label ontvangen heeft na een diepgaande audit uitgevoerd door BRE, een Brits onafhankelijk onderzoeksinstituut.

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Nieuws met de volgende tags:

Geplaatst op:

Lichte of donkere raamkozijnen en deuren: wat te kiezen?

Ben je bezig met een of een grondige renovatie van je woning? Dan komt er een moment dat je de kleur van je nieuwe raamkozijnen en deuren moet kiezen. Ga daarbij zeker niet over één nacht ijs. Lichte of donkere raamkozijnen en deuren maken namelijk een groot verschil. We helpen je graag een handje bij het nemen van deze belangrijke beslissing. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof kozijnen met de volgende tags: ,