Geplaatst op: 21 februari 2018

Decoratieve kozijnen: ontdek de mogelijkheden!

 

Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor kozijnen in kunststof, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve kozijnen van Deceuninck. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof kozijnen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 15 februari 2018

Een eigentijdse loft met veel glas: kies de juiste ramen!

 

Hou je van strakke lijnen en open ruimtes? Dan is een loft waarschijnlijk de ideale woning voor jou. Een loft is een van de meest succesvolle interieurtrends van de eenentwintigste eeuw. Geen wonder, want zo’n woonvorm biedt tal van mogelijkheden. Om de ruimte optimaal tot haar recht te laten komen, geldt eigenlijk maar één regel: er is veel invallend licht nodig. Hoe je daarvoor zorgt? Door te kiezen voor veel glas. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof ramen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 13 februari 2018

Ga je verbouwen? Dit zijn de trends voor 2018

 

2017 ligt intussen al een tijdje achter ons. Wie dit jaar zijn woning wil verbouwen, houdt dan ook het beste de blik op de toekomst gericht en maakt keuzes die de tand des tijds makkelijk doorstaan. Maak kennis met de woontrends voor 2018. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Nieuws met de volgende tags: , ,

Geplaatst op: 9 februari 2018

Luiken: erg fraai bij een rustieke woning

 

Hou je van landelijk wonen? Dan zijn luiken aan je woning ongetwijfeld iets voor jou. Ze bieden een echte meerwaarde en zorgen voor een authentieke uitstraling. Bij Deceuninck kun je terecht voor sierluiken in kunststof in tal van vormen, kleuren en afwerkingen. Hun verfijnde design sluit naadloos aan bij elke rustieke woning. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof luiken met de volgende tags: , , , ,