Geplaatst op: 16 augustus 2018

Raamkozijnen en deuren voor een herenhuis kiezen: enkele tips

Ben je gevallen voor de charmes van een monumentale, landelijke woning? Of droom je van een statig herenhuis in de stad? Als liefhebber van een klassieke bouwstijl heb je natuurlijk het liefst raamkozijnen en deuren met diezelfde duurzame kenmerken en authentieke uitstraling. Deceuninck heeft een assortiment speciaal voor statige herenhuizen en monumentale, landelijke woningen. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof kozijnen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 2 augustus 2018

Raamkozijnen en deuren voor je boerderij kiezen: tips

Een woonboerderij straalt een en al charme en warmte uit – als alle details kloppen tenminste. Klassieke bakstenen, gezellige interieurelementen en een mooie haard zijn een must, maar ook de juiste kozijnen en deuren zijn heel belangrijk. Wij helpen je het ideale houtwerk voor je boerderij kiezen! (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof deuren, Kunststof kozijnen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 31 juli 2018

Lambrisering ouderwets? Niet bij Deceuninck

Al sinds de middeleeuwen is lambrisering een vaste waarde in vele woningen. Het paneelwerk dat tegen het onderste deel van een wand wordt aangebracht, klinkt tegenwoordig echter ouderwets. Maar net als alle andere interieurelementen, kan ook lambrisering perfect meegaan met zijn tijd. Ontdek de van Deceuninck! (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Gevelbekleding met de volgende tags: , , , ,

Dit artikel werd gepubliceerd in Interieur met de volgende tags: , , , ,