Geplaatst op: 5 juni 2018

Poolparty? Met vlonderplanken van houtcomposiet houd je het veilig

Wat klinkt meer zomers dan een poolparty? Je vrienden uitnodigen rond je eigen buitenzwembad en genieten van het water en de zon … Klinkt dat als een onbereikbare droom? Of sta je te popelen om echt werk te maken van dat (opblaasbare) zwembad? Natuurlijk is het belangrijk om ook aan de veiligheid te denken. Met slipvrije vlonderplanken van houtcomposiet vermijd je in ieder geval valpartijen. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Uncategorized met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 31 mei 2018

Geniet van privacy in je tuin dankzij de juiste tuinafscheiding

Een eigen tuin is heerlijk … tenminste als je er écht in alle rust kunt ontspannen. Enige privacy is dan ook een must. Wil je nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers vermijden, dan biedt een schutting uitkomst. Maar welk materiaal kies je voor zo’n schutting? Onze tip: Twinson combineert het beste van hout en kunststof. Ontdek er alles over in dit artikel. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Terras met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 29 mei 2018

Je dakrand stijlvol afwerken: zo pak je dat aan

Laat je een nieuwbouwwoning bouwen of ga je je woning renoveren? Dan moet je talloze beslissingen nemen. Natuurlijk heb je al snel een duidelijk beeld van hoe je dak eruit moet zien en hoe je het wilt isoleren. Maar weet je ook al hoe je je dakrand wil afwerken? Met een dakoverstek van kunststof of Twinson-houtcomposiet kies je voor een stijlvolle én praktische oplossing. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Design met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 17 mei 2018

Kunststof ramen en deuren onderhouden: zo makkelijk is het!

Wie nieuwe raamkozijnen en deurkozijnen koopt, wil waar voor zijn geld. Je bent niet alleen op zoek naar ramen en deuren die er goed uitzien, maar ook naar topkwaliteit. Dan zit je met kunststof kozijnen altijd goed. Het materiaal gaat een eeuwigheid mee en is bovendien heel makkelijk te onderhouden. Een korte uitleg! (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Tips & tricks met de volgende tags: , , , ,