De mooiste wandtegels voor je inloopdouche kies je zo!

  • http://www.deceuninck.nl/blog/wp-content/uploads/sites/3/2018/08/180703-wpcf_620x250.jpg

Een moderne badkamer is niet compleet zonder inloopdouche. Omdat de uitgestrekte glazen wand lekker veel licht doorlaat en de badkamervloer gewoon doorloopt tot in de douche, creëert een inloopdouche zelfs in kleine badkamers een zee van ruimte. Maar wat doe je met de wandtegels? Gebruik je gewoon dezelfde tegels als voor de rest van de badkamermuren? Of mag het voor jou wel wat specialer – maar daarom niet minder onderhoudsvriendelijk? Maak dan snel kennis met kunststof wandtegels.

Kunststof tegels die eruitzien als natuursteen

Kunststof wordt allang niet meer uitsluitend gebruikt voor raamkozijnen en deuren. Interieurontwerpers kiezen steeds vaker voor kunststof tegels om zowel wanden als vloeren dezelfde stijlvolle look als natuursteen te geven, maar dan met een veel vriendelijker prijskaartje. Bekijk onze collecties en oordeel zelf!

  • Decoramic: verkrijgbaar in onder meer kalksteen- of blauwsteenuitvoering.
  • Decoramic Premium: kies uit travertin-wit, betongrijs, antraciet, zandsteen en zelfs koperkleuren.

Inloopdouche met onderhoudsvrije wandtegels

Onderhoud is misschien het laatste waar je aan denkt als je van een inloopdouche droomt, maar zonder onderhoudsvrije wandtegels ben je straks vele uren kwijt aan het schoonmaken – vooral vuile voegen bezorgen je heel wat schrobwerk. Met kunststof wandtegels heb je daar geen last van, want die zijn honderd procent waterresistent én heel eenvoudig schoon te houden met slechts een scheutje schoonmaakmiddel (op waterbasis) en een spons. In tegenstelling tot natuursteen beschadigt kunststof ook veel minder snel.

Handig voor de doe-het-zelvers

Plaats je je douchewandtegels het liefst gewoon zelf? Ook op dat gebied is kunststof een uitstekende keuze. De kunststof tegels van Deceuninck kun je eenvoudig blind vasttimmeren of vastnieten, of je plakt ze gewoon op de wanden.

Ontvang een gratis staal

Kun je je niet goed voorstellen hoe een kunststof wandtegel er in het echt uitziet? Bestel snel een gratis staal!

 

Dit artikel werd gepubliceerd in Interieur met de volgende tags: , , , , , , , , , ,