Geniet van privacy in je tuin dankzij de juiste tuinafscheiding

  • http://www.deceuninck.nl/blog/wp-content/uploads/sites/3/2018/05/Reference_Belgium_fencing_Geel_-_Low1-wpcf_620x250.jpg

Een eigen tuin is heerlijk … tenminste als je er écht in alle rust kunt ontspannen. Enige privacy is dan ook een must. Wil je nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers vermijden, dan biedt een schutting uitkomst. Maar welk materiaal kies je voor zo’n schutting? Onze tip: Twinson combineert het beste van hout en kunststof. Ontdek er alles over in dit artikel.

Een schutting van Twinson-houtcomposiet

Wie voor een tuinafscheiding kiest, is op zoek naar privacy, maar ook naar stevigheid, elegantie en comfort. Twinson-houtcomposiet voldoet aan alle criteria.

Dit materiaal brengt namelijk de beste kenmerken van hout en kunststof samen. Aan de ene kant heb je de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout, aan de andere kant profiteer je van alle voordelen van kunststof.

Om maar enkele voordelen van Twinson te noemen:

  • geen splinters, kieren of houtrot
  • waterbestendig
  • uv-stabiel
  • makkelijk schoon te houden
  • vraagt weinig onderhoud
  • volledig recyclebaar

Ook qua stevigheid hoef je je geen zorgen te maken: een schutting van Twinson-houtcomposiet trotseert moeiteloos stormen tot windkracht 10.

Zelf je schutting neerzetten

De schuttingen van Deceuninck kun je makkelijk zelf plaatsen. Zelfs als je geen ervaren klusser bent, is de klus zo gepiept. De handleiding bij de installatiekit legt je haarfijn uit hoe je te werk gaat.

Het maakt ook niet uit welke vorm je tuin heeft: het systeem biedt talloze ontwerpmogelijkheden, zodat je echt alle kanten op kunt. Dankzij de verschillende planken deel je je tuin helemaal volgens jouw wensen in.

Wat de  . Het frame van aluminium is verkrijgbaar in de varianten zwart geanodiseerd en zilver geanodiseerd.

Geïnteresseerd in een tuinschutting van Twinson? Vraag gerust een gratis offerte aan. Meer informatie nodig? Download de  of ga bij een van onze dealers langs voor meer informatie.

pas op : de link en de kleuren zijn van deceuninck.nl.  Hier vind je de vier (niet drie!!) verkrijgbare kleuren : http://www.deceuninck.be/nl/tuintoepassingen/tuinafsluitingen/tuinomheining-kleuren [CG1]

ook deceunick.nl [CG2]

 

Dit artikel werd gepubliceerd in Terras met de volgende tags: , , , , , , , , , , , , ,