Jawel, je kunt nog deelnemen aan de cashbackactie!

  • http://www.deceuninck.nl/blog/wp-content/uploads/sites/3/2014/05/kunststof-kozijnen-en-deuren-slide2-wpcf_620x250.png

Onze cashbackactie is je waarschijnlijk niet ontgaan. Het is dan ook een klapper van formaat. Om bouwers en verbouwers aan te moedigen om te investeren in duurzame kozijnen, stampten we een actie uit de grond waarbij de winnaar een cheque ontvangt van maar liefst €5.000. Wat je daarvoor hoeft te doen? Een fraaie kleurenfoto van je nieuwe Deceuninck Zendow#neo-profielen insturen naar onze Facebook-pagina en de meeste likes verzamelen. Dat is alles. Hoor je nu pas van onze actie? Goed nieuws: je kunt nog altijd een foto insturen!

Verlengd wegens …

Succes. En omdat de overheid het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeid heeft verlengd tot 1 juli. Aangezien je volop aan het bouwen of verbouwen bent, belonen we je inspanningen graag dubbel. Met Zendow#neo kozijnen doe je in ieder geval een slimme zet. Wist je bijvoorbeeld dat Zendow#neo beter presteert dan de bestaande energienormen? Dat is goed voor je energiefactuur, die gevoelig daalt als je goed isoleert.

Investeer in kunststof kozijnen

Energie-efficiëntie is trouwens niet het enige voordeel van Deceuninck kozijnen. Onze kunststofoplossingen vergen namelijk ook erg weinig onderhoud, zijn heel eenvoudig te plaatsen en zijn uiterst duurzaam. Bovenzien zijn ze verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, afwerkingen en kleuren. Je merkt het al: niets dan voordelen!

Verzamel de meeste ‘likes’!

Stuur je foto in en misschien win jij wel een cheque ter waarde van €5.000. Er zijn ook leuke troostprijzen voor wie het nét niet haalde. De volgende tien personen krijgen een cashbackcheque van €500.

Geïnteresseerd in de Zendow#neo-kozijnen? Vind een dealer in je buurt! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

 

Dit artikel werd gepubliceerd in Uncategorized met de volgende tags: , , , , , , , , , ,