Tot € 300 terug voor nieuwe ramen en deuren…

  • http://www.deceuninck.nl/blog/wp-content/uploads/sites/3/2016/06/Deceuninck-Coupe-tbv-Persbericht-wpcf_620x2501-wpcf_620x250.jpg

Tot € 300 terug voor nieuwe ramen en deuren op de nieuwste Deceuninck serie Zendow#neo Premium in kleur.  Particulieren die voor Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen of -deuren in kleur kiezen, profiteren niet alleen van superisolerende profielen die maximaal besparen op energie en milieu, zonder consessies te doen op design, comfort en kleur, zij ontvangen tijdelijk ook een flinke korting op de aanschafprijs. Inderdaad – u leest het goed -, naast de maximale besparing op hun energiefactuur, krijgen particulieren tot 300 euro terug voor hun nieuwe Deceuninck Zendow#neo Premium kozijnen, ramen en deuren in kleur.

 Nieuwe kozijnen?

Toe aan nieuwe kozijnen? Neem dan contact op met een Deceuninck Preferred Partner in uw regio. Bezoek snel www.deceuninck.nl, en kom alles te weten over de hoogwaardige kwaliteit van de Deceuninck Zendow#neo Premium serie kozijnen, ramen en deuren in kleur en de lopende cashback-actie. Particuliere bouwers en verbouwers krijgen bij aankoop van minimaal 10 Zendow#neo Premium -kozijnen, ramen en/of -deuren in kleur, maar liefst 300 euro terug. Bij aankoop van 5 tot en met 9 Zendow#neo Premium- kozijnen, ramen en/of -deuren in kleur ontvangt u 100 euro terug.

Voor alle informatie en de voorwaarden, neemt u vlug een kijkje op de website. U kunt ook een Deceuninck Preferred Partner in de buurt bezoeken om u vrijblijvend te laten informeren en de gloednieuwe Deceuninck ramen, kozijnen & deuren voordeelkrant, boordevol inspiratie, mee te nemen.

 

Dit artikel werd gepubliceerd in Nieuws met de volgende tags: , , ,