Veilig buiten: bescherm je huisdier met een stevige tuinschutting

  • http://www.deceuninck.nl/blog/wp-content/uploads/sites/3/2018/07/Grandparc_-_Low-wpcf_620x250.jpg

Hier een kuil graven, daar aan een bloemetje ruiken – stond dat er gisteren ook al? – onderweg naar de volgende bloem nog snel een vlinder (proberen te) vangen … Voor huisdieren valt er in de tuin altijd wel wat te beleven. Wil je je huisdier veilig buiten laten spelen zonder continu een oogje in het zeil te moeten houden? Dan is een stevige tuinschutting essentieel. Wat betekent dat? Je leest het hier!

Struiken als haag zijn geen optie

Als een hond of kat vastbesloten is om de straat of de tuin van de buren te verkennen, houdt zelfs een hen niet tegen. Daarom is een haag van dichte struiken geen optie als je zoekt naar een tuinomheining die je dier altijd veilig bij jou in de buurt houdt. Heb je toch je zinnen gezet op de sfeervolle uitstraling van groene hagen rondom je tuin? Installeer dan eerst stevige schuttingen en plant je struiken vervolgens ervoor.

Een onderhoudsvrije tuinschutting met stijl

Weet je nu al dat een haag onderhouden niets voor jou is, maar lijkt een koel ogende tuinomheining van metaal of kunststof je nogal saai? Een houten tuinschutting is geen optie, want die is allesbehalve onderhoudsvrij. Gelukkig heeft Deceuninck de ideale oplossing in huis: Twinson-tuinschutting. Die combineren de rustieke look van hout met de voordelen van kunststof.

Ontdek ook onze tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Maak kennis met houtcomposiet

Een Twinson-tuinafsluiting is gemaakt van houtcomposiet; een innovatief materiaal dat er net zo warm en authentiek uitziet als hout, maar geen onderhoud nodig heeft. Het materiaal behoudt altijd zijn kleur – Twinson-planken zijn verkrijgbaar in twee natuurtinten – en kan onmogelijk rotten. Ook leuk om te weten, is dat tuinschermen van Twinson een duurzame keuze zijn. Houtcomposiet is niet alleen honderd procent recyclebaar, maar ook PEFC-gecertificeerd.

 

Dit artikel werd gepubliceerd in Terras met de volgende tags: , , , , , , , , ,