Deceuninck presenteert nieuwe deurprofielen en online technische gidsOntdek ze tijdens Architect@work op Deceuninck-stand 225

Het vinden van voordeuren en/of buitendeuren die aan alle eisen voldoen, is niet altijd een eenvoudige opgave. Maar met de nieuwe kunststof deurprofielen van Deceuninck hoeft men voortaan geen concessies meer te doen. De nieuwe Deceuninck Zendow#neo deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid. Verder introduceert Deceuninck een ‘online’ versie van haar technische kozijnen, ramen en deuren-gids.

'Bouwen aan een duurzaam (t)huis’ is bij Deceuninck meer dan een slogan. Het bedrijf heeft als missie mee te helpen bouwen aan een betere wereld. Op basis van haar kernwaarden ‘innovatie’, ‘ecologie’ en ‘design’ worden continu nieuwe producten en tools ontwikkeld.

Nieuwe deurprofielen

Ter uitbreiding van het reeds bestaande Zendow#neo platform voor kozijnen en ramen presenteert Deceuninck op Architect@work haar nieuwe deurprofielen die vanaf nu eveneens zijn uitgerust met de unieke Linktrusion-technologie en zo voortaan integraal deel uitmaken van de bestaande Zendow#neo serie. Op verschillende gebieden zorgt de integratie van deze revolutionaire technologie voor een optimalisatie van de prestaties. Enerzijds is er de energie-efficiëntie door Linktrusion. Deze technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie. Anderzijds is er de rigiditeit en maximale afmeting. Door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden. Beide voordelen resulteren naar de eindgebruiker toe, in een hoger comfort en lager energieverbruik.

Technische gids nu ook online beschikbaar

Met de nieuwe online editie van de ‘Technische gids’ voor kozijnen, ramen en deuren biedt Deceuninck zowel voorschrijvers als aannemers een handig, overzichtelijk en uitgebreid online boekwerk aan. Zo kunnen eenvoudig doorsnedetekeningen, inbouwdetails, productkarakteristieken, onderhoudsrichtlijnen en antwoorden op de meest voorkomende vragen worden gevonden. Van wetgeving tot profiel- en/of kleurenoverzicht. Onder de hoofdrubrieken ‘ramen en (schuif)deuren’, ‘rolluiken’, ‘rolluikkasten’ en ‘luiken’ is een uitgebreid overzicht van het assortiment, alle plaatsing- en verwerkingsvoorschriften, vele technische doorsneden en meer te vinden.

Voor alle bouwprofessionals, waaronder architecten, is deze meer dan 480 pagina’s tellende gids vanaf heden gratis te downloaden. Ga naar www.deceuninck.nl, klik rechtsboven op ‘Professionals’ en selecteer vervolgens in de linker navigatie ‘Technische gids’. Na uw registratie ontvangt u de complete gids onmiddellijk per mail.

Bijzonder handig zijn de rechtstreekse toegang tot de diverse hoofdstukken en titels vanuit de inhoudstabel vooraan en de integratie van een trefwoordenlijst met directe link via de pagina achteraan. Beide opties maken het de gebruiker bijzonder gemakkelijk om snel en efficiënt de gewenste informatie te vinden.

Meer info

Voor aanvullende informatie kunt u met ons contact opnemen. Ook verwelkomen wij u graag op onze Deceuninck-stand nummer 225 op Architect@work in Ahoy Rotterdam op 17 en 18 september. Voor gratis toegang kunt u zich via de www.deceuninck.nl registreren. Klik op de registratielink onderaan de rubriek ‘Nieuws’.

Ook de Deceuninck interactieve tools, de kleurensimulator en energiecalculator, zullen op Architect@work gepresenteerd worden. Wilt u van een aantal types nieuwbouw of van een bestaande renovatie laten zien hoe het woonproject van uw klant er straks uit zal zien? Gebruik hiervoor onze kleurensimulator. Wenst u een berekening te maken i.v.m. het verhogen van de energie-efficiëntie? Gebruik dan onze energie-calculator. Beide interactieve tools vindt u op www.deceuninck.nl. Ga naar het toepassingsgebied ‘Ramen & deuren’.

Download het persbericht