Kwaliteitsvolle dakrandprofielen van kunststof

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Een streling voor het oog

Als wereldleider op het gebied van kunststof profielen voor de bouwsector, biedt Deceuninck u een uitgebreide serie dakbekleding, gootbekleding en dakrandbekleding voor. Deze serie kunststof bekledingsprofielen beschermt en verfraait uw nieuwe of gerenoveerde woning op duurzame wijze, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Topkwaliteit

Voor uw dakranden koos Deceuninck voor holwandige kunststof en/of kunststof-hardschuim, dat net zo makkelijk te bewerken is als hout. Deze producten staan garant voor een eenvoudige montage, onderhoudsgemak en een robuustheid die zeer lang meegaat. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook milieuvriendelijk, want alle producten van Deceuninck zijn 100 % recyclebaar.

Een complete oplossing

Deceuninck heeft aan alles gedacht voor uw dakrand- en gevelbekleding: van randprofielen en dakrandoverstekken, tot bijpassende afwerkingsaccessoires voor afgeronde, driehoekige en gekleurde planken. Het allerbelangrijkste is de eenvoudige montage. Daarnaast heeft Deceuninck ook oog voor detail met de kleurrijke keuze uit: in de massa gekleurd, bekleving of thermolak. Dankzij deze ruime keuze behoudt uw huis door de jaren heen karakter en stijl.