Kwaliteitsvolle dakrandprofielen van Twinson

  • 1
  • 2

Verfraaien en beter beschermen

Als u Twinson profielen kiest voor uw dakrandoverstekken, kiest u voor de warmte, schoonheid en elegantie van hout, met daarbij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van kunststof. Het Twinson gamma van Deceuninck biedt u verschillende oplossingen voor buitenbekleding, dakrandoverstekken en dakrandbekleding die uw nieuwbouw- of renovatieproject een fraaie afwerking geven.

Het beste uit twee werelden

Het unieke Twinson materiaal van Deceuninck biedt u het beste van twee werelden. Twinson is even makkelijk te bewerken als hout maar heeft bovendien de volgende voordelen: 100 % waterdicht, natuurlijke look, duurzaam, splintervrij, milieuvriendelijk (100 % recyclebaar), onderhoudsarm, PEFC-gecertificeerd* ...

* Het PEFC-duurzaamheidscharter ziet erop toe dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant en dat er niet meer bomen worden gekapt dan er worden aangeplant. Respect voor de natuurlijke habitat van fauna en flora, voor de bodem en het klimaat zijn in dat opzicht essentieel.

Een harmonieuze oplossing

De gevelbekledingsprofielen in houtcomposiet van Deceuninck zijn perfect geschikt om uw gevels, dakranden, dakrandoverstekken, puntgevels, ... te verfraaien. Het resultaat is ongetwijfeld tot in de perfectie afgewerkt, zelfs tot in de moeilijkste hoekjes! Bovendien is het Twinson kleurenaanbod volledig afgestemd op het gamma gevelbekleding in houtcomposiet én garandeert het gepatenteerde systeem met onzichtbare clips een makkelijke, betrouwbare en stijlvolle montage.