Deceuninck Benelux

Deceuninck Benelux

Kwaliteit en persoonlijke service

Op dezelfde locatie als de hoofdvestiging bevindt zich ook één van de belangrijkste nevenvestigingen, de Divisie Benelux. Deze nevenvestiging, met een gemotiveerd team van zo’n 25 mensen, houdt zich bezig met de commerciële activiteiten van de kunststof raam- & deursystemen en bouwprofielen in België, Luxemburg en Nederland.

Bij de Divisie Benelux staan permanente kwaliteit en persoonlijke service voorop. Als marktleider in België én echt Belgisch bedrijf kan Deceuninck beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften van deze lokale markt. Iedereen, van de technici tot en met de verkopers, werkt volgens het motto “Total Quality Control”.

Technische ondersteuning

Deceuninck biedt ook technische ondersteuning aan architecten, raamfabrikanten en klanten uit de wereld van de bouwprofielen en met de allernieuwste informatica technologieën. Hun precieze calculaties en toepassingsrichtlijnen garanderen een optimale voorbereiding van het uit te voeren werk.

De voortdurende uitwisseling van informatie tussen de klanten en de afdeling productontwikkeling zorgt ervoor dat optimaal kan worden ingespeeld op de steeds wijzigende marktbehoeften.

Deceuninck NV-divisie Benelux is een sterk klantgerichte organisatie met voor elke regio in het land een vertegenwoordiger en een promotor. Daarnaast beschikt de Deceuninck NV-divisie Benelux over een uitgebreide binnendienst. Op deze manier kan een uitzonderlijk hoog serviceniveau worden geboden aan de markt.