Deceuninck scoort met vernieuwde interactieve website

Interactieve website

De nieuwe website www.deceuninck.nl is zeer positief ontvangen door zowel consumenten als professionals. Op de interactieve en gebruikersvriendelijke website kunnen consumenten realistische simulaties maken van hun nieuwe of te renoveren woningen maar ook calculeren welke energiebesparingen hun nieuwe ramen en deuren opleveren. Professionals kunnen op eenvoudige wijze installatiefilmpjes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften, bestekken, tekeningen en nog veel meer opvragen. Hieronder een overzicht van alle nieuwe interactieve tools.

Naast de eenvoudige en overzichtelijke navigatie, frisse uitstraling en de vele filmpjes, die alle technologieën in beeld en geluid stap voor stap inzichtelijk maken voor de professional, zijn vooral de nieuwe interactieve tools van grote toegevoegde waarde.

Kleurensimulator 360°

Deceuninck biedt voor de ramen- en deurencollecties keuze uit een groot kleurenpallet. Zowel bij renovatie als nieuwbouw is het echter moeilijk vanaf een staal te beoordelen hoe de gekozen kleuren bij de woning en de leefomgeving passen. Vandaar dat de marktleider in kunststof profielen een realistische online kleurensimulator heeft ontwikkeld waar consumenten en professionals kinderlijk eenvoudig zelf kunnen visualiseren hoe de kleur bij het huis en de omgeving past. De applicatie biedt enerzijds de keuze uit een aantal types nieuwbouwwoningen en anderzijds de mogelijkheid een eigen foto te uploaden. Ga naar www.deceuninck.nl en klik op kleurensimulator. Links kunt u via de button “mijn foto opladen” uw eigen of aangekochte woning uploaden en rechts kunt u uit een 4-tal types nieuwbouwwoningen kiezen. Selecteer vervolgens type raam, kleur, afwerking en bewonder het fraaie resultaat. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Energiebesparingscalculator

In een gemiddelde woning gaat ongeveer 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Om het energieverbruik in de woning te verminderen en het wooncomfort te verhogen, is naast de keuze van het hoogrendementsglas ook de keuze van het profiel uitermate belangrijk. Recent ontwikkelde Deceuninck Linktrusion, een uniek revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van ramen en deuren nog verder optimaliseert. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossing voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant nog verder verbeteren. De nieuwe technologie wordt voor het eerst toegepast binnen de Deceuninck Zendow#neo reeks. Via de interactieve energiecalculator kan iedereen in een handomdraai uitrekenen wat de mogelijke energiebesparing zal worden. Ook de CO2-besparing wordt binnen dezelfde resultatengrafiek mooi weergegeven.

Beide tools zijn terug te vinden op de gloednieuwe www.deceuninck.nl site. Tot slot is Deceuninck ook actief met de sociale media. Zo zijn er een Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest en Google+ account.


Download het persbericht