kunststof ramen - Inbraakveiligheid

Inbraakveiligheid

Sluit inbrekers buiten!

  • De Deceuninck Zendow reeks wordt standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Wat de nieuwe Deceuninck Zendow#neo serie betreft wordt binnen de thermische versterkingen van de Standaard reeks staaldraad voorzien en binnen de vleugel van de Premium reeks continue glasvezels.
  • Qua type beglazing is inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas de beste keuze. Voor borstweringen beneden de 90 cm (NBN S 23-002/A1) is dit zelfs een verplichting.
  • Last but not least is ook het beslag uitermate belangrijk. Deceuninck Zendow en Zendow#neo is compatibel met alle types veiligheidsbeslag.


Sterker dan de Europese norm

Deceuninck Zendow & Zendow#neo voldoet aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid NBN EN 1627 tot en met 1630. Sterker nog ! De behaalde norm vertelt dat een Deceuninck Zendow en Zendow#neo raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas langer weerstand biedt dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn. Hierbij wordt niet enkel de resistentie tegen het opheffen getest, maar ook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk.
Belastingvermindering tot 750€

Aardig om weten is dat particulieren die investeren in inbraakwerendheid van een belastings- vermindering tot 750 € kunnen genieten. Meer info via de www.besafe.be site.Lees meer over