• Uni- of bi- colour gekleurd
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame kleuren
  • Optimale kleur- en krasvastheid
  • Warme satijnachtige, matte look
  • Watergedragen milieuvriendelijke coating
  • Volledig recycleerbaar
  • Jarenlange kleurgarantie

Gratis prijsofferte Vind een dealer

360°

360°, een uniek kleurconcept

Kleur is vaak bepalend voor de juiste sfeer en vormt een wezenlijk element in de woning. Ze kunnen hamoniëren of contrasteren, accentueren, aanvullen of juist afzwakken. Dit geldt niet alleen vor de buitenzijde van de woning, maar ook voor de binnenzijde. Deceuninck 360° raam- en deur profielen zijn daarom volledig gekleurd, ofwel aan alle vier de zijden, dus ook aan de binnenzijde.
De hagelwitte kleur van kunststof is nergens meer zichtbaar.


 

Breed kleurassortiment

Het kleurassortiment kan worden ingedeeld naar uni-colour en bi-colour. De uni-colour range heeft rondom dezelfde kleur. Met de bi-colour range kunt u voor de binnezijde een andere kleur kiezen dan voor de buitenzijde.
Bekijk ons hele kleurassortiment

 

Esthetiek gepaard met superieure isolatie

De volledige gekleurd ramen en deuren zijn beschikbaar in de Zendow, Zendow#neo standaard en Zendow#neo premium. Zo geniet je elke dag van comfortable wonen.

Meer weten over hoe we onze ramen zo goed isolerend maken?

Bekijk hier een filmpje over onze innovatieve Linktrusion technologie!

   

Respect voor het milieu

Voor de toplaag maakt Deceuninck onder meer gebruik van watergedragen verf. Aan het einde van hun lange levensduur kunnne de profielen probleemloos volwaardig opnieuw worden verwerkt. Niet alleen het eindproduct, maar ook het volledige productie- en recyclingproces is ecologisch.

Ontdek hier hoe Deceuninck renocycleert®

 

Europese topkwaliteit

Deceuninck heeft als ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd bedrijf kwaliteit hoog ik het vaandel staan. Om een optimale en continue kwaliteit te garanderen worden de profielen niet alleen getest op isolatie, maar ook op kleur, glans, krasvastheid en hardheid. De ramen en deuren worden eveneens getest op wind- en waterdichtheid, inbraakwerendheid. Onderhoudsvriendelijkheid is hier bij ook zeer belangrijk.

Bekijk onze eenvoudige onderhoudstips
Laat je verrassen door de verbluffende inbraakveiligheid van onze kunststof-ramen

 

Documentatie

Liever een gedrukte brochure?
Vraag ze gratis aanLees meer over