Glazen schuifdeuren van de Monorail collectie

  • 1
  • 2
  • 3

Zie het groots

Met de Monorail schuifpui van Deceuninck haalt u de wereld van buiten bij u naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste schuifdeuren!

Ongeziene kwaliteit

Deceuninck ziet geen enkel detail over het hoofd: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons niet alleen het ISO 14001-certificaat op, maar ook de Technische Goedkeuring en het KOMO attest profielen en kozijnen. Deceuninck is dan ook niet voor niets wereldleider in de productie van kunststof kozijnprofielen!

Als u kiest voor de kunststof kozijnen en schuifpuien van Deceuninck, dan kiest u ook voor 100 % recycleerbare en milieuvriendelijke kunststof.

Stijlvolle en lichte schuifpuien

Deceuninck schuifpuien zijn een ode aan het licht: de kozijnen zijn minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak is tot een minimum beperkt. Daardoor passen de schuifpuien van Deceuninck bij elke mogelijke stijl en binnenhuisinrichting. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels (met of zonder horren) en in vele ral-kleuren. U vindt ongetwijfeld de ideale schuifpui voor uw interieur. Bovendien is de UV-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van frisse kleuren.

Het geprofileerde handvat is geschikt voor een groot glasoppervlak en komt de weerstand en stevigheid van de schuifpui ten goede. De fijne en stijlvolle profielen bevorderen een optimale lichtinval.

Monorail schuifpuien zijn de ideale aanvulling op Zendow#neo kunststof kozijnen en deuren en Zendow#neo Protex rolluiken. Zo bent u zeker van een harmonisch geheel.

Comfort met een grote C

U heeft het al begrepen: als u van ruimte, licht en vrijheid houdt, dan zijn de schuifpuien van Deceuninck de juiste keuze. Ze brengen u comfort en sfeer.

Kunststof is van nature uitstekend isolerend.

Monorail biedt een voortreffelijke thermische isolatie (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is geschikt voor glas van 5 tot 42 mm dikte. In de fabriek voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat u geen weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Ook wat de prijs betreft bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is onnavolgbaar!

Een offerteaanvraag is volledig vrijblijvend. Wacht dus niet langer en vraag uw offerte voor een kunststof schuifpui nu aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.