Kwaliteit

De kwaliteit van kozijnen en deuren wordt van basis- tot eindproduct gecontroleerd. Het resultaat is een geïntegreerd kwaliteitszorgsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001 en 14001. De Zendow#neo raam- en deursystemen worden daarom continu getest door Deceuninck zelf, maar ook door onafhankelijke instanties.

Interne controles

Experts van het Deceuninck labo controleren dagelijks de kwaliteit van Zendow#neo. Ze testen alle eigenschappen van zowel de grondstoffen, de geëxtrudeerde profielen als de afgewerkte raam- en deursystemen, volgens de strengst gangbare Europese normen. Op regelmatige tijdstippen worden dimensie, kleur, thermische stabiliteit, krimp, slagvastheid en hoeklassterkte gecontroleerd. Afgewerkte ramen en deuren worden nagekeken op luchtdoorlaatbaarheid, windweerstand en waterdichtheid. Deze strenge interne controles waarborgen de uitzonderlijke kwaliteit van de Deceuninck Zendow#neo profielen. Deceuninck beschikt hierdoor over vele certificaten afgeleverd door KIWA of het SKG. Een kwaliteitsborging die garant staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit op basis van objectieve criteria. De kracht achter onze duurzame oplossingen is de voortdurende aandacht voor innovatie, ecologie en design. Een strategische keuze.

Gecertificeerde kwaliteit

Deceuninck Zendow#neo neemt kwaliteit heel serieus. Gemandateerde erkende certificeringsinstellingen, zoals KIWA en SKG, houden met een vaste frequentie extern toezicht op de conformiteit van de productie met de gepubliceerde goedkeuring. Voorts biedt Deceuninck Zendow#neo de zekerheid dat naast de fabricage ook de plaatsing van de raam- en deursystemen altijd vakkundig gebeurt. Onze erkende en continu opgeleide Preferred Partners staan staan hiervoor garant!

De kwalitatieve voordelen van Deceuninck Zendow#neo

Met zendow (kozijn-, raam- en deursystemen) gaat Deceuninck zelfs nog een stuk verder als het op kwaliteit aankomt. Via de erkende certificeringinstellingen, zoals Kiwa en SKG, worden op vastgestelde frequentie de eindproducten, (kozijn-, raam- en deursystemen), getest op de functionaliteit en op de conformiteit volgens de Nederlandse Beoordelingsrichtlijn BRL0703 van de productie van de zendow kozijn-, raam- en deursystemen. Deze testen gaan heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricatie als plaatsing van de kozijn-, raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt.

De kwalitatieve voordelen van Deceuninck

  • dagelijkse interne kwaliteitscontroles tijdens het productieproces
  • externe controles door o.a. Kiwa en SKG
  • ISO 9001-certificaat
  • ISO 14001-certificaat
  • diverse KOMO-certificaten
  • voldoet aan strengere eisen dan de CE-normering