Kwaliteit

De kwaliteit dient van basis- tot eindproduct te worden verzekerd. Een geïntegreerd kwaliteitszorgsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001 en ISO 14001 is het resultaat.

Interne controles

Gekwalificeerd personeel van het Deceuninck labo controleert dagelijks de kwaliteit van de profielen. Ze testen alle eigenschappen van zowel de grondstoffen, de geëxtrudeerde profielen als van afgewerkte kozijn-, raam- en deursystemen. Dit volgens de strengst gangbare Europese normen. Op regelmatige tijdstippen wordt dimensie, kleur, thermische stabiliteit, krimp, slagvastheid en hoekklassterkte (ivm ramen) geverifieerd. Afgewerkte kozijnen, ramen en deuren worden nagekeken op luchtdoorlaatbaarheid, windweerstand en waterdichtheid. Deze strenge interne controles waarborgen de uitzonderlijke kwaliteit van de Deceuninck profielen.

Bewezen kwaliteit

Deceuninck maakt er steeds werk van haar producten te laten certificeren. Het zendow systeem is volledig gecertificeerd volgens het Nederlandse bouwbesluit. Deceuninck draagt kwaliteit van het gemonteerde eindproduct hoog in het vaandel. Voor de Nederlandse markt beschikt Deceuninck over de nodige KOMO-certificaten.

Gecertificeerde topkwaliteit

Met zendow (kozijn-, raam- en deursystemen) gaat Deceuninck zelfs nog een stuk verder als het op kwaliteit aankomt. Via de erkende certificeringinstellingen, zoals Kiwa en SKG, worden op vastgestelde frequentie de eindproducten, (kozijn-, raam- en deursystemen), getest op de functionaliteit en op de conformiteit volgens de Nederlandse Beoordelingsrichtlijn BRL0703 van de productie van de zendow kozijn-, raam- en deursystemen. Deze testen gaan heel wat verder dan de Europese CE-norm en biedt u nog meer de zekerheid dat zowel fabricatie als plaatsing van de kozijn-, raam- en deursystemen steeds vakkundig gebeurt.

De kwalitatieve voordelen van Deceuninck

  • dagelijkse interne kwaliteitscontroles tijdens het productieproces
  • externe controles door o.a. Kiwa en SKG
  • ISO 9001-certificaat
  • ISO 14001-certificaat
  • diverse KOMO-certificaten
  • voldoet aan strengere eisen dan de CE-normering