PVC raamprofielen bieden uitsluitend voordelen

  • 1
  • 2
  • 3

Deceuninck produceert kwalitatieve onderhoudsarme kunststof ofwel pvc raamprofielen en schuiframen, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Perfect passende pvc raamprofielen in een moderne en klassieke woonstijl zijn quasi niet meer van hout te onderscheiden.

Ramen in pvc zijn beter bestand tegen o.a.

  • Wind
  • Water
  • UV-straling
  • Warmte en koude

Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Ruime ervaring in pvc schuifpuien en raamprofielen

Deceuninck is de meest ervaren fabrikant van pvc ramen en schuifdeuren in Europa. Onze ramen en schuifpuien worden onder de strengste kwaliteitseisen in een ruime keuze aan kleuren aangeboden.

De pvc raamprofielen worden in elke gewenste afmeting afgeleverd en geïnstalleerd door de ervaren monteurs uit ons landelijke dealernetwerk in Nederland.

Lagere energiekosten = nog meer besparen

Pvc ramen verlagen uw energieverbruik aanzienlijk. U bespaart maandelijks 20% op uw energiekosten door de perfecte thermische isolatie. Bovendien zijn ze super geluidsisolerend. De duurzame kwaliteit garandeert dat uw ramen in pvc jaren langer meegaan. Informeer bij uw regionale dealer naar onze prijzen.

Nooit meer schilderen

Pvc ramen en draai-kiepramen n zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en in vele kleuren verkrijgbaar. Onze kunststof ramen zijn bestand tegen corrosie, weerbestendig en vuilafstotend.

Schuren en schilderen hoeft dus niet meer. Zeer onderhoudsarm.

Meer veiligheid

Effectieve inbraakveiligheid door de geïntegreerde versterking (al onze kunststof raamprofielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal) en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en inbraakwerend beslag. Deceuninck ramen bieden u rust en veiligheid.

De veiligheid van de ramen gaat zeker niet ten koste van het uitzicht en de stijl. De veelzijdige pvc raamkozijnen kunnen worden toegepast in zowel strakke, hedendaagse woonstijlen als ook klassiekere bouwprojecten. Ontdek de nieuwe kijk en vele mogelijkheden van onze pvc raamprofielen.

Ecologisch verantwoord

Met de focus op ecologisch verantwoord bouwen en renoveren is het essentieel bouwmaterialen van hoge kwaliteit te gebruiken. Kunststof ofwel pvc raamkozijnen hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar. U draagt zo ook uw steentje bij aan een gezond leefklimaat.