Kunststof klapluiken

Kunststof luiken Kiuzo van Deceuninck
  • 1
  • 2

Uw kunststof luiken kiezen: voel u veilig thuis

Kiuzo kunststof klapluiken bieden u een optimale kwaliteit en een uitgebreide keuze uit vormen, opvulmogelijkheden en kleuren.

Net als alle andere producten van Deceuninck, zijn ook onze Kiuzo klapluiken ontworpen om aan uw behoeften te voldoen: Kiuzo kunststof luiken zijn verkrijgbaar in 2 diktes, elk met zijn eigen voordelen. De 24 mm-versie is voordelig en combineert lichtheid en stevigheid; de 38 mm-versie is pure klasse en biedt tegelijkertijd bescherming, kleur en schoonheid. De hele reeks is geschikt voor alle soorten beslag.

Deceuninck kunststof luiken zijn eenvoudig en compleet: ze beschermen tegen zon, koude, wind en regen. Kies deze klapluiken als perfecte bescherming voor uw kunststof ramen en deuren dus!

Over smaken en kleuren ...

... valt niet te twisten en Deceuninck is wel de laatste om dit tegen te spreken. De serie Kiuzo luiken op maat biedt u een ruime kleurkeuze, 2 structuren (in de massa gekleurd of met folie). Voor elk wat wils! Alle kleuren zijn zorgvuldig getest en Deceuninck besteedt bijzonder veel aandacht aan de uv-bestendigheid. Zo behoudt de door u gekozen kleur zelfs na jaren dezelfde frisheid.

Ontdek de mogelijke kleuren in onze simulator!

De Kiuzo serie sluit perfect aan bij de Zendow#neo ramen en deuren. U kunt kiezen uit meerdere vormen (recht, gebogen) en opvulmogelijkheden (paneelprofielen, driehoekdwarslatjes, lamellen). Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. Ze kunnen ook worden uitgerust met een mechanisme dat uw luiken automatisch opent en sluit.

Download de Kiuzo kunststof luiken brochure