Ontdek de voordelen van Zendow deuren:

Meer harmonie

Zendow deuren bieden u dezelfde kenmerken en kleuren als de collectie Zendow#neo ramen. Zo wordt de stijl van uw ramen dezelfde als van uw deuren en krijgt u een harmonieuze sfeer in uw woning.

Meer design

Deceuninck begrijpt heel goed dat u een eigen smaak heeft en biedt u een ruime serie kleuren en afwerkingen dat perfect combineert met elke stijl. De afgeronde vorm van de profielen verfraait uw woning.

Meer comfort

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de Zendow deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur.

Meer duurzaamheid

Zendow deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze zijn onderhoudsarm en 100 % recyclebaar aan het einde van hun levenscyclus!

Meer veiligheid

Zendow deuren zijn geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag, wat het voor inbrekers een stuk lastiger maakt.

Meer kleuren

Deceuninck laat u kiezen uit een ruime serie kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze touch aan uw woning. De ramen blijven nog lang dezelfde frisse kleur behouden.

Meer maatwerk

Deceuninck biedt nog meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw Zendow deuren naar eigen smaak aanpassen (met of zonder glas/decoratie ...) en u kiest zelf uw beslag (messing, inox ...).