Kleurencollectie

Kleurencollectie 2013 -2014

Wenst u het buitenschrijnwerk van uw woning in perfecte harmonie te houden?
Wilt u creatief omspringen met diverse stijlen en kleuren? Bij Deceuninck zijn beide mogelijk.
Omdat de kleur van buitenschrijnwerk, naast de vorm en de materiaalkeuze, zo bepalend is voor het uitzicht van een woning, is het ook voor uw ramen en deuren uitermate belangrijk een kleur te kiezen die niet alleen van buiten maar ook van binnen perfect past.
Deceuninck is zich hier terdege van bewust. Onze specialisten hebben dan ook een gevarieerde waaier aan kleuren samengesteld, die bovenal schitterend van uitzicht zijn en tegelijk zo goed als geen onderhoud vergen.

Deuctone collectie

De Deuctone collectie van Deceuninck bestaat uit meer dan 42 kleuren en 5 verschillende structuurafwerkingen. Er is dus beslist voor elk wat wils! De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, passen bij elk type interieur en behouden jarenlang hun kleur en vragen weinig onderhoud.


Afwerking met Décoroc thermolak

Met deze exclusieve, gepatenteerde bekleding van Deceuninck krijgen kozijnen een satijnachtig uitstraling en een ruwe textuur. Uitvoerige tests bewijzen dat Décoroc kozijnen duurzaam zijn, vuilwerend zijn, bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, kras- en schokbestendig zijn én hun kleur behouden. Zelfs graffiti en eventuele cementvlekken kunt u van de Décoroc profielen verwijderen, zonder deze te beschadigen.

Afwerking met Décoroc thermolak

Metaalkleurige afwerking

Dit exclusieve door Deceuninck gepatenteerde procedé voegt metaalpigmenten toe aan het materiaal. Zo krijgen de profielen een metaalachtig uitzicht. Het resultaat? Ze zijn perfect bestand tegen vlekken of graffiti.

Metaalkleurige afwerking

Folies in natuurlijke houtlook

Deceuninck kozijnen kunnen worden bekleefd met een uv-bestendige acrylfolie. Deze folie voelt aan en ziet eruit als natuurlijk hout, maar biedt alle voordelen van kunststof, vooral het onderhoudsgemak.

Folies in natuurlijke houtlook

Folies in kleur

De kozijnen die met deze structuur zijn bekleefd, voelen aan en zien eruit als geverfd hout, maar u hoeft ze nooit te schilderen.

Folies in kleur

In de massa gekleurd

In de massa gekleurde profielen zijn beschikbaar in wit, crèmewit of lichtgrijs. De kozijnkleur wordt verkregen door tijdens de extrusie pigmenten aan de kunststof korrels toe te voegen.

In de massa gekleurd