Monorail biedt u de volgende voordelen:

Meer mogelijkheden

Met Monorail kiest u voor twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren.

Meer design

Deceuninck begrijpt heel goed dat u een eigen smaak heeft en biedt u een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen dat perfect combineert met elke stijl, zowel voor nieuwbouw als renovatie. De afgeronde vorm van de profielen, met een radius van 8 mm, geeft uw woning een esthetische meerwaarde.

Meer licht

Dankzij de fijne en elegante profielen (met een dikte van 70 mm) van Monorail leeft u zowel binnen als buiten. Monorail combineert kracht en stevigheid én biedt u optimaal zicht als u naar buiten kijkt. U heeft nooit eerder zo'n gevoel van ruimte ervaren!

Meer comfort

Monorail staat garant voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen zijn speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw schuifdeuren de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

Meer isolatie

Kunststof is van nature isolerend. Het is dan ook het ideale materiaal voor de optimale thermische en akoestische isolatie van uw schuifdeuren (Uw = 1,8-1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing). Monorail is te combineren met glas tot 42 mm dik, goed voor een aanzienlijk betere isolatie.

Door gebruik te maken van het unieke prekader kan bij nieuwbouw een nog betere isolatiewaarde verkregen worden.

Meer kleuren

Deceuninck laat u kiezen uit een ruime serie kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze touch aan uw woning. Alle kleuren zijn zorgvuldig getest en technisch goedgekeurd, zodat we u kunnen garanderen dat onze profielen hun oorspronkelijke kleur behouden. We hebben bijzondere aandacht besteed aan de uv-bestendigheid. Zo is de door u gekozen kleur, zelfs na diverse jaren, nog even fris van kleur.