Ontdek de voordelen van Zendow#neo Premium:

Meer design

Deceuninck begrijpt heel goed dat u een eigen smaak heeft en biedt u daarom een ruime serie kleuren en afwerkingen die perfect combineren met elke stijl. De afgeronde vorm van de kozijnen verfraait uw woning. Alle soorten profielen zijn ontwikkeld met oog voor samenhang en detail. Op die manier passen ze naadloos in een klassieke, moderne of zelfs avant-gardistische architectuurstijl.

Meer licht

Dankzij de nog fijnere en stijlvollere profielen, die toch uitermate stevig zijn (70 mm dik), bieden de Zendow#neo ramen kracht, stevigheid en optimaal zicht naar buiten.

Betere isolatie

In Zendow#neo Premium kunststof ramen voor beglazing tot 54mm wordt de nieuwe Linktrusion-technologie toegepast. Daardoor bieden ze een uitzonderlijk goede isolatie (Uw = 0,77W/m²K, afhankelijk type beglazing en afmeting) dat de EPC-vereisten ruimschoots overtreft. Deceuninck heeft geen veranderingen aangebracht in de kaders, maar in de vleugels met 6 kamers (82mm dik) hebben we de versterking in gegalvaniseerd staal vervangen door continue glasvezels. Met Zendow#neo Premium haalt u de ideale ramen in huis: ze bieden een betere thermische isolatie, verlagen uw energiefactuur en zijn bovendien 100 % recyclebaar!

Meer comfort

Dankzij hun perfecte wind- en waterdichtheid, verhogen Zendow#neo ramen uw comfort. De nieuwe vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen zijn speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ramen nóg beter afsluiten en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw Zendow#neo ramen de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

Meer duurzaamheid

Zendow#neo ramen zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze worden lokaal geproduceerd en dragen bij aan optimale energieprestaties. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en 100 % recyclebaar aan het einde van hun levenscyclus! Op die manier draagt Deceuninck bij aan een beperkte ecologische voetafdruk!

Meer veiligheid

Zendow#neo ramen zijn geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag. U kunt zich dus gerust veilig voelen. De beglazing zit stevig vast in de sponningen, wat inbrekers extra lastig vinden.

Meer kleuren

Deceuninck biedt u een ruime serie kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze touch aan uw woning. Uw ramen blijven nog lang fris van kleur.

Meer personalisatie

Deceuninck biedt nog meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw Zendow#neo ramen naar uw smaak aanpassen (met sierlijsten, …) en u kiest zelf uw beslag (in messing, inox ...) en het type raamopeningen.

Meer dichtheid

Het stelkozijn van Deceuninck is het antwoord bij uitstek op de EPC-vereisten inzake raamwerken en dichtheid. Geen warmteverlies en koudebruggen meer! Met het stelkozijn bent u zeker van een doeltreffende en optimale isolatie. Bovendien is het ook snel en makkelijk te plaatsen.