Kunststof ramen: de Zendow#neo Standaard serie

Zendow#neo Standaard ramen

Heeft u een klassieke of moderne woning, in nieuwbouw of renovatie? En bent u op zoek naar ramen die perfect bij uw bouwstijl passen? Dan is het hoog tijd om de serie Zendow#neo raamsystemen te ontdekken. De kunststof ramen uit deze collectie onderscheiden zich niet alleen door hun uitmuntende thermische en akoestische isolatie. Ze geven uw woning ook een tijdloos en elegant karakter. Maar dat is nog niet alles: ze gaan vooral lang - héél lang - mee, zodat u en uw gezin er jarenlang van kunnen genieten.

Steeds verder kijken ... met Zendow#neo

Zendow#neo is vooral een eenvoudig concept met fraaie en stijlvolle kozijnen. Welke beglazing u ook kiest (dubbel of driedubbel glas, hoogrendementsglas ...), dankzij het grotere glasoppervlak van Zendow#neo haalt u altijd het zonlicht naar binnen!

Kunststof ramen: een ware kleurenpracht

De Zendow#neo kunststof ramen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid palet van kleuren en structuurafwerkingen. Zo worden de kozijnen van uw ramen of deuren volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak. Wat voor woning of stijl u ook hebt, in de Zendow#neo collectie vindt u altijd inspiratie om van uw huis een karaktervolle thuis te maken!

Zendow#neo ramen: ongeziene isolerende eigenschappen

In de serie Zendow#neo kunststof ramen werd de innovatieve Linktrusion-technologie geïntegreerd. Daardoor zijn deze ramen, net zoals de Zendow#neo Premium serie, 100 % recycleerbaar en overtreffen ze de EPB-vereisten inzake thermische isolatie.

Zendow#neo Standaard

Zendow#neo Standaard

De Zendow#neo Standard kunststof ramen bieden u fraaie profielen en ze dragen ook bij aan een betere thermische isolatie. De ramen zijn bovendien zowel in het kader als in de vleugel uitgerust met een thermische versterking en geschikt voor beglazing tot 42mm. De versterking bestaat uit kunststof hardschuim en staaldraad. Het hoog performance 5-kamersysteem heeft een Uw-waarde van 1,06W/m²K, afhankelijk van type beglazing en afmeting. U kunt dus rekenen op een optimale thermische isolatie die de EPB-normen overtreft.

Kunststof ramen met talloze mogelijkheden

Deze serie heeft u veel te bieden: vaste ramen, draaikiep ramen (met of zonder horren), schuiframen ... Kortom, in het assortiment vindt u het allemaal: ruime keuze, topkwaliteit, prachtig karaktervol design, tegen scherpe prijzen!

Wilt u een offerte voor kunststof ramen? Onze dealers/fabrikanten, een voor een echte kunststof specialisten, helpen u graag met het nodige advies en zorgen ervoor dat u de ramen vindt die het beste beantwoorden aan uw behoeften. Of u nu kunststof ramen zoekt voor renovatie of nieuwbouw, onze maatoplossingen zijn volledig afgestemd op uw behoeften.