Kunststof rolluiken

Kunststof rolluiken

Kunststof rolluiken met zorg uitgekozen: discretie verzekerd

De Zendow#neo Protex kunststof rolluiken van Deceuninck vormen de ideale aanvulling op Zendow#neo ramen en deuren en bieden een uitstekend alternatief voor klapluiken. Deze voorzetluiken passen op alle mogelijke ramen (al dan niet met horren). Ze bieden een goede thermische en akoestische isolatie en beschermen u tegen ongewenste inkijk.

Makkelijke plaatsing

Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook het Zendow#neo Protex rolluik makkelijk te plaatsen: de kast bestaat uit één stuk en kan tijdens één bezoek worden geïnstalleerd. De luiken worden vaak op de werkplaats voorgemonteerd op de ramen, wat een grote tijdwinst betekent bij de plaatsing. Ze zijn geschikt voor alle soorten ramen (kunststof, aluminium en hout) en alle soorten kozijnen. Na installatie vragen ze weinig onderhoud en kunt u er jarenlang van genieten.

Bekijk alle voordelen van kunststof rolluiken!

Schitterend design

Deceuninck biedt een ruime keuze: met Zendow#neo Protex rolluiken vindt u gegarandeerd de juiste stijl voor uw interieur. Qua kleur is de rolluiklamel uitsluitend verkrijgbaar in massa gekleurd verkeerswit. De kleur van de onderlat is in overeenstemming met ons ramen- en deuren assortiment verkrijgbaar in de complete kleurencollectie. U kunt bovendien de bediening kiezen u wenst: lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken) of bediening op afstand ...

Of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject is, de rolluiken van Deceuninck zijn de perfecte oplossing voor een comfortabel en gezellig interieur.

Wilt u een offerte voor kunststof rolluiken of luiken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk alvast ook de brochure van de Protex rolluiken!