178 woningen in Oosterhout voorzien van veilige en isolerende Deceuninck kozijnen

Deceuninck Zendow Royal kozijn

Als onderdeel van een omvangrijk renovatieproject in de wijk Slotjes Midden in Oosterhout zal Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen B.V., in opdracht van woningstichting Thuisvester, dit voorjaar maar liefst 1982 nieuwe kozijnen plaatsen van het merk Deceuninck. Van alle 178 woningen worden ondermeer de bestaande buitenkozijnen vervangen door de nieuwe kunststof kozijnen van het type Deceuninck Zendow Royal.

De keuze voor het Deceuninck Zendow Royal kozijn is gebaseerd op de uitstekende thermische en akoestische isolerende eigenschappen en de hoge inbraakwerendheid van het kozijn. Daarnaast garanderen zowel het meerkamerconcept als het multifunctionele dichtingssysteem een permanente wind- en waterdichtheid en verzekert de geometrie van het profiel een perfecte waterafvoer en een fraaie vormgeving. Tot slot vormt het brede en originele Deceuninck kleurenpalet een belangrijk voordeel.

Naast de kozijnrenovatie coördineert Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen B.V. diverse bouwkundige werkzaamheden in Oosterhout, zoals het schilderswerk, reinigingswerk, milieutechnische aanpassingen en (her)montage van verwarmingselementen in diverse keukens. Hierdoor is het renovatieproject in handen van een select aantal bouwpartijen wat een flexibele aanpak garandeert.

Deceuninck Zendow Royal kozijn

De Zendow kunststof kozijnen van Deceuninck zijn vuilafstotend en bestand tegen corrosie. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden. Bovendien is schilderen of oliën (behandelen) niet nodig waardoor de kosten voor onderhoud bijzonder laag zijn.

Het Deceuninck Zendow Royal raamsysteem is geheel geschikt voor de standaard bouwmethode in Nederland. Naast een inbouwdiepte van 115 mm bezit Zendow Royal een schuinverdiepte voorzijde. De afgeronde vorm accentueert de slanke lijnen van het systeem waardoor het kozijn zeer fraai is om te zien. De profielserie telt inwendig 5 profielkamers. Omdat de kozijnen 100% recyclebaar zijn in de eigen Deceuninck recyclingfabriek in Diksmuide, wordt ook het milieu ontzien.

Isolatie

Eerder realiseerde Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen B.V. al een proefwoning voorzien van Deceuninck Zendow Royal kozijnen. Deze dient nu als model voor de overige woningen. Tijdens een bijeenkomst voor de bewoners van de wijk Slotjes Midden, georganiseerd door Thuisvester, kregen bewoners een indruk van de energiebesparende mogelijkheden in hun woning. Maas-Jacobs beantwoordde vragen over de kozijnrenovatie en lichtte toe dat de uitstekende thermische isolatie van de kunststof Deceuninck Zendow Royal kozijnen behalve wooncomfort ook een energiebesparing zal opleveren.

Deceuninck kleurenpallet

Het kleurenpalet van Deceuninck is speciaal ontworpen om te helpen de beste kleur te bepalen. De brede waaier aan kleuren biedt een ruime keuze en maakt het eenvoudig mogelijk altijd de juiste passende tint te kiezen.

De renovatiewerkzaamheden starten in het voorjaar van 2013 en worden nog voor het einde van het jaar afgerond. Voor meer informatie over het renovatieproject bezoekt u www.maasjacobs.nl. Voor meer informatie over Deceuninck en de Deceuninck Zendow Royal kozijnen bezoekt u www.deceuninck.nl.


Download het persbericht