Ontdek onze tuinschermen in Twinson houtcomposiet

Tuinomheining
Tuinschermen
  • 1
  • 2

Ruimte herverdelen

Schoonheid en functionaliteit gaan samen

De tuinafscheiding in houtcomposiet van Deceuninck bestaat uit Twinson planken. Deze tuinschermen brengen de beste kenmerken van hout en kunststof samen: de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout, en het onderhoudsgemak en de robuustheid van kunststof. Onze tuinpanelen zijn veel steviger dan de meeste schuttingen. Ze bieden niet alleen beschutting tegen wind; u kunt er ook een rustige en gezellige, discrete ruimte mee creëren zonder de ongewenste blikken van nieuwsgierigen.

Eenvoud voor alles

Bij Deceuninck doen we er alles aan om u het leven prettiger te maken. Onze tuinschermen in composiet zijn daarin zeker geen uitzondering. U bestelt de kit met Twinson houtcomposiet, u legt het nodige gereedschap klaar en ... u volgt de handleiding.

Fantasie wordt werkelijkheid

Met de tuinhekken van Twinson kunt u uw fantasie helemaal de vrije loop laten. U kunt uw ruimte aanleggen en heraanleggen zoals u wenst, dankzij de verschillende planken die u tot uw beschikking heeft. Het kleurenpalet loopt van walnootbeige tot zoethoutzwart, ze hebben 2 dubbelzijdige afwerkingen (met brede of fijne groeven) en 2 tinten voor de afwerkingsonderdelen (geanodiseerd aluminium, geanodiseerd natuurkleur of geanodiseerd zwart). En zoals u weet gaat stijlvol bij Deceunink lang mee, héél lang ...

In de natuur en voor de natuur

Twinson gaat naadloos over van traditie naar innovatie. Twinson combineert kunststof en PEFC-gecertificeerd hout en vormt zo een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden. Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herbeplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos. Een van de belangrijkste milieuvoordelen van Deceuninck producten is dat ze 100 % recyclebaar zijn. Bovendien kunnen de Twinson restanten die na de montage overblijven en de restproducten worden gerecycled en hergebruikt in nieuwe producten zonder het geringste kwaliteitsverlies. Met tuinafsluitingen van Twinson wordt u één met de natuur.