TwinsonMet natuur én technologie als inspirerende en drijvende krachten, combineert Deceuninck traditie en innovatie in een nieuw, revolutionair concept. Ontdek een materiaal dat de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout feilloos combineert met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Ontdek Twinson. Een nieuw materiaal met eindeloze toepassingsmogelijkheden, ontwikkeld door Deceuninck.

Traditie en innovatie

Deceuninck kan bogen op meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling en extrusie van kunststof profielen voor de bouwsector. We hebben altijd voorop gelopen en koppelen originaliteit en innovatie aan traditie en uitmuntendheid. We streven voortdurend naar vernieuwing en uitbreiding van onze kennis.

Het onderzoek van onze R&D-afdeling naar de fusie van hout en kunststof heeft verschillende jaren in beslag genomen. Het resultaat? Twinson, een bouwmateriaal dat onze status als wereldleider op het gebied van innovatie bevestigt en het beste uit twee werelden bij elkaar brengt.

Natuur & technologie

De natuur is onze inspiratiebron, technologie onze drijvende kracht. Het warme gevoel van natuurlijke materialen biedt het comfort en de veiligheid die we zoeken. De technologie biedt ons de praktische oplossingen die wij nodig hebben.

Twinson combineert natuur en technologie. Deze ogenschijnlijk tegenstrijdige elementen hebben we gecombineerd in een uniek bouwmateriaal met eindeloze mogelijkheden en aantrekkingskracht. Bent u een gepassioneerde natuurliefhebber die wil bijdragen aan een beter milieu? Of toch meer een technologiefanaat? Of allebei? Twinson biedt u het beste uit de twee werelden.

Wat houdt het PEFC-certificaat precies in?

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout? Dan is het antwoord het Twinson terras van composiet van Deceuninck: tropisch hardhout wordt gekapt in bedreigde regenwouden, maar de Twinson composietplanken worden vervaardigd op basis van PEFC-hout. Gegarandeerd milieuvriendelijk dus! Twinson heeft eveneens het PEFC-certificaat behaald.

PEFC is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Met meer dan 200 miljoen hectare gecertificeerd bos is PEFC het grootste certificeringssysteem ter wereld. De organisatie ziet erop toe dat er niet meer bomen worden gekapt dan er worden aangeplant, en waakt over de biodiversiteit. 100 % recyclebaarheid is nog een ander milieuvriendelijk voordeel van een terras van Twinson houtcomposiet.