PROMO-ACTIE : Voucher tot €300!

Voordeelcheque

Nieuwbouw of renovatie? Investeer nu in Deceuninck Zendow#neo Premium kozijnen en deuren. Bij aankoop van minimaal 10 kozijnen in kleur krijgt u een voucher ter waarde van € 300. Doet u een investering aan uw woning en wenst u slechts 5 tot 9 kozijnen in kleur te laten plaatsen? Kies ook dan voor Deceuninck Zendow#neo Premium en ontvang een voucher ter waarde van € 150.

Zo doet u uw voordeel:

Stap 1: Lees hieronder aandachtig de algemene voorwaarden.
Stap 2: Ga langs bij een Deceuninck verdeler en plaats uw bestelling.
Stap 3: Vraag hier uw voucher aan!
Vraag hier uw voucher aan
Stap 4: Download en print uw ingevuld document.
Stap 5: Stuur dit document, samen met de getekende offerte en de voorschotfactuur van uw aangekochte Deceuninck Zendow#neo Premium kozijnen en/of deuren op naar

Deceuninck NV, divisie Benelux
Bruggesteenweg 360
B-8830 Hooglede-Gits

of mail uw volledig dossier naar wingagnez@deceuninck.com.
Deceuninck-Quick.Step webshop

Algemene voorwaarden

  • Deze actie is enkel van toepassing op de Deceuninck Zendow#neo Premium serie en geldt voor de volledige Deceuninck kleurencollectie (zowel coating als bekleving), uitgezonderd de drie MASS COLOURED kleuren, verkeerswit (0003), crèmewit (0096) en lichtgrijs (0007).
  • Minimale aankoop van 10 raameenheden in kleur (renovatie of nieuwbouw) voor de voucher van € 300 of minimum van 5 raameenheden in kleur (renovatie of nieuwbouw) voor de voucher van € 150.
  • Uiterste inleveringsdatum offerte en voorschotfactuur : 31 mei 2019. Registratiedatum via site geldt hierbij als enige bewijskracht.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Deze actie richt zich uitsluitend tot de particulier en deze kan slechts één voucher per hoofdverblijfplaats verkrijgen.
  • Deze actie is enkel geldig voor nieuwe aankopen na 23 februari 2019.
  • Enkel geldig voor aankopen van kozijnen en deuren gefabriceerd binnen de Benelux.

Vraag hier uw voucher aan