Why? Our core purpose

Why? Our core purpose

Bij Deceuninck geloven we in het “bouwen aan een duurzaam (t)huis”:

Innovation

Wij zijn er om materialen op basis van kunststof en houtcomposiet te ontwerpen; gebruikmakend van onze wetenschap en onze decennialange knowhow. Met deze materialen creëren we innovatieve oplossingen voor ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en binnentoepassingen. Onze oplossingen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Ecology

Wij zijn er om u te helpen een (t)huis te bouwen dat energiezuiniger is om in te wonen. We creëren bouwproducten met een lange levensduur, met weinig onderhoud en die top isolerend zijn. Onze producten worden geproduceerd met de kleinste ecologische voetafdruk en kunnen aan het einde van hun levensduur volledig worden gerecycled.

Design

Wij helpen u uw persoonlijke stijl te vinden qua architectuur en qua esthetiek van uw (t)huis. Wij geven uw (t)huis en uw gezin bescherming tegen externe elementen. We bieden u een uniek gamma kleuren en oppervlaktestructuren. Naast de duurzame producteigenschappen, hebben onze producten een tijdloos design en een levensduur van meer dan 50 jaar.

Een (t)huis voor onze medewerkers en onze klanten.

We bouwen mee aan een duurzaam (t)huis voor onze medewerkers en onze klanten. We bouwen aan langdurige relaties en “intimacy”, gebaseerd op onze kernwaarden.