Design

Vloer- én wandtegels met natuursteenlook? Jawel!

  • badkamertegels
  • goedkope vloertegels
  • kunststof tegels
  • natuursteen tegels
  • pvc tegels
  • pvc vloeren
  • pvc wand
  • tegels-keuken
  • vloertegels
  • wandtegels

Ben je dolverliefd op de uitstraling van natuursteen, maar minder enthousiast over de onderhoudseisen van tegels? Deceuninck maakt komaf met je dilemma! Deceuninck Decoramic Premium is een gloednieuwe collectie vloer- en wandtegels die de klassevolle uitstraling van natuursteen combineren met het onderhoudsgemak van kunststof. Jawel: de Decoramic Premium-tegels zijn gemaakt van pvc en versterkt met titanium, maar zien er écht uit als natuursteen!

Kunststof tegels met de stijlvolle look van natuursteen

Deceuninck Decoramic Premium-tegels geven je wanden en vloeren een stijlvolle natuursteenlook met koele tinten als travertin-wit, betongrijs, jura-antraciet en jura-crème, of warmere tinten als zandsteen en koper. In tegenstelling tot tegels van natuursteen zijn pvc-tegels bijzonder makkelijk te reinigen. Met een scheutje reinigingsmiddel op waterbasis en een zachte spons krijg je ze in een mum van tijd brandschoon, zonder ze te beschadigen.

Decoramic vloer- en wandtegels: topkwaliteit voor een laag prijskaartje

Omdat Deceuninck Decoramic Premium-tegels perfect waterbestendig zijn, kun je ze met een gerust hart installeren in je keuken, badkamer en zelfs rond je zwembad. De combo van rigide kunststof met titanium maakt de tegels bovendien oersterk en slijtvast. Ze zijn ook uv-bestendig en recyclebaar. Daardoor zijn de Decoramic Premium-tegels niet alleen bijzonder geschikt voor particuliere woningen, maar ook voor winkelruimtes en kantoren. Verder zijn de tegels perfect te combineren met vloerverwarming.

Wand of vloer? Kunststof tegels zijn makkelijk te plaatsen

Deceuninck ontwierp zijn Decoramic Premium-tegels speciaal met de doe-het-zelver in gedachten. Het unieke Uniclic®-systeem op de lange zijde en het push-down-kliksysteem op de korte garandeert een eenvoudige plaatsing. Je kleeft de tegels moeiteloos tegen de wand of vloer. Gebruik je de tegels als vloerbekleding? Dan is een Aqua Silent-ondervloer aangeraden voor akoestische isolatie en om oneffenheden in de vloer weg te werken.

Tip: onze kunststof plinten garanderen netjes afgewerkte wanden en vloeren.

Gratis staal en offerte
Wil je onze vloer- en wandtegels in pvc graag bij jou thuis bewonderen voor je een definitieve beslissing maakt? Vraag snel je gratis staal aan! En het prijskaartje van al dat moois? Ook dat is een meevaller!