Vraag een gratis offerte

Gevelbekleding

Grijze gevelbekleding: levendiger dan je denkt!

clock min. reading time
  • aluminium gevelbekleding
  • gevelbekleding
  • gevelbekleding hout
  • gevelpanelen
  • gevelpanelen-kunststof
  • houtcomposiet gevelbekleding
  • kunststof boeidelen
  • kunststof gevelbekleding
  • pvc-schroten
  • soorten gevelbekleding

Gevelbekleding is meer dan wat bescherming voor je muren. Het bepaalt grotendeels ook de look van je woning. Er bestaan verschillende soorten gevelbekleding in diverse kleuren.

Zeven tinten grijs

Deceuninck biedt meerdere soorten gevelbekleding aan. De Premium gevelbekleding bestaat uit hardschuim van gerecycleerde kunststof. Bovendien is ze voorzien van een toplaag. Bij de toplagen heb je de keuze uit verschillende kleuren, waardoor de gevelbekleding naadloos bij je ramen en deuren aansluit.

“Grijs is een saaie kleur”, hoor je vaak zeggen. Helemaal mis, de Premium gevelbekleding van Deceuninck is er het levende bewijs van. Er is keuze te over: ombergrijs, kwartsgrijs, verkeersgrijs, antracietgrijs, blauwgrijs, cementgrijs en betongrijs.

De ultieme houtlook

Hou je eerder van de landelijke uitstraling van hout? Ga dan voor de Standaard gevelbekleding in kunststof met houtnerfstructuur. Zo geniet je van de ultieme houtlook en ervaar je de voordelen van kunststof. Bovendien is deze gevelbekleding beschikbaar in acht verschillende kleuren, waaronder lichtgrijs en donkergrijs.

Standaard gevelbekleding: stijlvolle en hedendaagse uitstraling

Hou je meer van een moderne look? Dan is de Standaard gevelbekleding met kunststof toplaag geschikt. De gevelbekleding heeft een matte toplaag, die een stijlvolle en hedendaagse uitstraling biedt. De matte gevelpanelen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de gevelbekleding met houtnerfstructuur.

Twinson: hout en kunststof gecombineerd

Niet alleen de Standaard gevelbekleding met houtnerfstructuur heeft een warme uitstraling. Dat geldt ook voor de gevelbekleding in Twinson. Je kunt kiezen tussen horizontaal of verticaal geplaatste gevelpanelen – afhankelijk van de look die je voor ogen hebt. Er zijn vier kleuren verkrijgbaar, waaronder leigrijs.

Alleen maar voordelen

Elk type gevelbekleding is kleur- en slijtvast. Bovendien vergen de panelen weinig onderhoud en kun je ze makkelijk zelf plaatsen door het handige tand- en groefsysteem. Ben je overtuigd van de voordelen van gevelbekleding? Vraag dan een gratis prijsofferte aan of ga langs bij een dealer in je buurt.