Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

De afmetingen van je ramen: hierop moet je letten

clock min. reading time
  • afmetingen ramen
  • kunststof ramen
  • ramen-afmetingen

De ramen in je woning zijn meer dan een detail. Ze bepalen in grote mate de uitstraling van je huis en verdienen dus de nodige aandacht. Je doet er goed aan om bij je keuze niet alleen rekening te houden met thermische en akoestische kwaliteiten, maar ook met de stevigheid, de kleur én de afmetingen van je ramen. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over de grootte van je raamprofielen.

Kies voor Belgische kwaliteit

Een renovatieproject is niet goedkoop. Toch loont het de moeite om in topkwaliteit te investeren. Hoogkwalitatieve ramen gaan namelijk niet alleen langer mee, ze isoleren ook beter en zien er veel verfijnder uit. Bovendien hoef je nooit wakker te liggen van de technische kant. Dat is met goedkope importramen een heel ander verhaal.

Laat ons een voorbeeld noemen. Als je bijvoorbeeld houdt van hoge ramen, dan zit je bij Deceuninck meteen goed. De grootste Zendow#neo-ramen meten maar liefst 2,5 m op 1,15 m. Geïmporteerde ramen, daarentegen, moeten het stellen met een maximumhoogte van 2,2 m. Dit komt door de transportbeperkingen in gesloten vrachtwagens.

Stevige ramen in alle afmetingen

Hoge ramen hebben heel wat mogelijkheden. Een prachtig uitzicht op de tuin, kleine ramen voor de zolder … Je vindt het allemaal bij Deceuninck. En bovendien in de kleuren en texturen die jij mooi vindt. Er zijn maar twee constanten: de uitzonderlijke isolatie en stevigheid.

Stevigheid en elegantie gaan bij Deceuninck trouwens hand in hand. Dat is te danken aan de innovatieve Linktrusion-technologie, die je terugvindt in onze Zendow#neo-ramen en –deuren. Enkele voordelen:

Energie-efficiëntie: de Linktrusion-technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Het resultaat? Ongeëvenaarde thermische isolatie.

Rigiditeit en maximale afmetingen: door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen we zonder problemen grote, stevige deuren produceren, met nog meer comfort als resultaat.

Helemaal onder de indruk van onze hoogkwalitatieve ramen kunststof ramen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers. Liever eerst wat meer informatie? Vraag een gratis brochure aan?