Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Bij Deceuninck vind je de perfecte kleur voor je ramen

clock min. reading time
  • kleur ramen
  • kleur ramen kiezen
  • kleuren kunststof ramen
  • omniral
  • raamprofiel-folie
  • ramen folie

Duurzaamheid en schoonheid gaan perfect hand in hand. In ieder geval bij de hoogisolerende kunststof ramen van Deceuninck. Daarmee sla je twee vliegen in één klap. Ze doen je energiekosten dalen en de fijne afwerking geeft je huis extra cachet. Een van de grootste troeven van onze kunststof ramen? Het brede kleurenpalet. Deceuninck breidde zijn palet uit met maar liefst 130 extra foliekleuren voor je ramen en deuren. Wat de juiste kleur betekent voor jouw ramen en deuren? Dat ontdek je hier!

3 gekleurde profieltypes, 3 keer topkwaliteit

Buitenschrijnwerk is doorslaggevend voor de uitstraling van je huis. Daarmee hebben we het trouwens niet alleen over de vorm van je ramen en deuren. Ook de structuur en de kleur beïnvloeden de look-and-feel van je gevel. Aangezien we zowel kwaliteit als persoonlijkheid belangrijk vinden, ontwikkelden we drie gekleurde profieltypes:

  • In de massa gekleurde profielen: krijgen hun kleur al tijdens het extrusieproces. De pigmenten worden namelijk rechtstreeks aan de kunststof massa toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in crèmewit, verkeerswit en lichtgrijs.
  • Profielen met een coating: hebben een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die prettig aanvoelt. Bovendien hebben ze een warme uitstraling en zijn ze vuilafstotend en krasvast. De profielen van Deceuninck zijn eenzijdig of tweezijdig gecoat in maar liefst 23 tinten, of ze zijn voorzien van een integrale coating, dus rondom gekleurd.
  • Profielen met een folie: met hun vuilafstotende en uv-bestendige folie geven ze je huis een bijzonder uitstraling. We gaan er hieronder dieper op in!

De Folies Special Edition (volume II): 30 extra tinten

De profielen met folie van Deceuninck zijn beschikbaar in vier structuren: natuurlijke houtstructuren (‘foiled original wood’), gekleurde houtstructuren (‘foiled colours’), metallic looks (‘foiled metallics’) en gladde folies (‘foiled smooth’). Elk van die structuren biedt de keuze uit een ruim aantal tinten. Tot voor kort waren dat er 30 in totaal, maar met Folies Special Edition (volume II) voegen we daar nog eens 30 tinten aan toe. Verkies jij ‘chartwell’-groen of ‘sheffield-eik’-bruin?

Tip: Ga met de kleurensimulator na welke kleur het beste past bij je stijl, woning en omgeving.

Helemaal betoverd door het hoogkwalitatieve aanbod? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers. Meer informatie hebben? Vraag een gratis brochure aan!