Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

De 3 grote voordelen van kunststof ramen

clock min. reading time
  • isolatie
  • kunststof
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen
  • kunststof ramen prijzen
  • nieuwe ramen
  • voordelen kunststof

Kunststof ramen zijn erg populair. Bij nieuwbouwprojecten of renovatiewerken kiezen heel wat mensen voor kunststof. En dat doen ze niet zomaar. De voordelen van kunststof ramen zijn talrijk en laten andere varianten – zoals hout en aluminium – ver achter zich. Waarom je voor kunststof ramen moet kiezen? Hieronder de voordelen in vogelvlucht!

1.    Onnavolgbare isolatiekracht

De isolatiewaarde van kunststof ramen ligt hoger dan die van houten ramen. Je verliest dus geen kostbare warmte – en er komt geen koude binnen! – wat gunstig is voor je energiefactuur. Waar ze hun extra isolatiekracht halen? Dat hebben ze te danken aan continue structurele glasvezels en de innovatieve Linktrusion-technologie. Wist je trouwens dat kunststof ramen ook bijdragen aan de akoestische isolatie van je woning? Ze houden ongewenst lawaai buiten, zodat jij er binnenshuis geen hinder van ondervindt.

2.    Kwalitatieve uitstraling

De kunststof ramen van Deceuninck zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je nieuwe ramen mooi passen bij de rest van je gevel. En natuurlijk je persoonlijke smaak. Kunststof ramen zijn beschikbaar in een grote variatie aan kleuren, waardoor je heel wat vrijheid hebt en je eigen kleur kunt kiezen. Onze unieke kleurmethode kleurt kunststof ramen helemaal rondom. Nergens wit kunststof te bespeuren!

3.    Optimale prijs-kwaliteitverhouding

De prijzen van kunststof ramen? Die zijn scherper dan die van ramen van hout of aluminium. Houten ramen zijn ongeveer 25% duurder dan kunststof. Bij aluminium gaat het om 15%. Koppel daar de andere voordelen van kunststof ramen aan, en je merkt al snel: ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Spreken de voordelen van kunststof ramen je aan? Vraag dan zeker een gratis prijsofferte aan. Meer informatie vind je ook terug op onze website.