Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Decoratieve kozijnen: ontdek de mogelijkheden!

clock min. reading time
  • decoratieve kozijnen
  • decoratieve-ramen
  • houten kozijnen
  • kunststof kozijnen
  • nieuwe kozijnen

 

Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor kozijnen in kunststof, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve kozijnen van Deceuninck.

Vier verleidelijke stijlen

Bij een authentieke woning horen decoratieve kozijnen. Misschien denk je dat houten profielen dan de enige mogelijkheid zijn, maar niets is minder waar. Autentica is een collectie authentieke kozijnprofielen in kunststof. Die combineren de esthetische meerwaarde van hout met alle voordelen van kunststof.

De Autentica-kozijnen zijn verkrijgbaar in vier verleidelijke stijlen:

  • Arboré: kozijnen met houtverbindingslook
  • Baroc: verzonken kozijnen
  • Renaissance: kozijnen met vooruitspringende balken
  • Romantic: kozijnen met kruisvorm

Welke variant je ook neemt, je kiest voor een exclusieve look die jouw rustieke woning een extra dimensie geeft. Qua kleuren heb je keuze te over. Autentica is verkrijgbaar in tal van tijdloze kleuren die passen bij verschillende stijlen rustieke woningen. Wist je trouwens dat onze kozijnen gekleurd zijn volgens de innoverende 360°-kleurmethode? Die zorgt ervoor dat het kunststof kozijn aan alle kanten een kleurlaag krijgt. Je ziet dus nergens nog witte vlakken, zelfs niet aan de binnenkant, als het raam geopend is.

Sterk isolerend, onderhoudsvriendelijk en veilig!

Net als onze Zendow#neo Premium– en Zendow#neo Standaard-kozijnen zijn de kozijnen uit de Autentica-collectie sterk isolerend. Een prekader zorgt ervoor dat warmteverlies een halt wordt toegeroepen. Zo haal je een betere EPB-score en laat je je energierekening niet onnodig oplopen.

Behalve warmte-isolerend zijn de Autentica-kozijnen trouwens ook sterk geluidsisolerend: ongewenste geluiden zoals straatlawaai, blijven netjes buiten.

Ten slotte zijn deze decoratieve kozijnen ook erg onderhoudsvriendelijk – af en toe eens poetsen met lauw water volstaat – en erg veilig. Dankzij de versterkte constructie maken kandidaat-inbrekers geen enkele kans.

Geïnteresseerd in de decoratieve kozijnen uit de Autentica-reeks? Vraag gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een dealer in jouw buurt voor meer informatie.