Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Denk aan de toekomst: installeer kunststof kozijnen met Linktrusion

clock min. reading time
  • kozijnen kunststof
  • kunststof ramen en deuren
  • linktrusion
  • linktrusion kozijnen
  • linktrusion-kunststof-kozijnen

Verminder je energieverbruik, want dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Er zijn heel wat manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen en zo een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering. Deceuninck speelt daarin met plezier een voortrekkersrol. Hoe dan, vraag je je af? Met Linktrusion, een toekomstgerichte technologie die je huis zoveel energiezuiniger maakt!

Sterk staaltje technologie

Dat kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde hebben, is oud nieuws. Maar Linktrusion scoort nóg een stuk beter. Zowel in het kader als in de vleugel van de raamkozijnen gebruiken we een combinatie van staaldraad, hardschuim en ingebedde glasvezels. Het resultaat? Ongeëvenaarde thermische isolatie!

Linktrusion voor superisolatie

Linktrusion biedt niet alleen onklopbare isolatieprestaties. De technologie staat ook garant voor superieure stevigheid. Ideaal dus voor grote kozijnen. De eerste reeks ramen en deuren met de Linktrusion-technologie heet Zendow#neo. Het zijn producten met een slank design, lichtjes afgeronde vormen en een groot glasoppervlak.

Standaard en Premium kunststof kozijnen

Zendow#neo is verkrijgbaar in een basis- en een premiumversie. De standaarduitvoering combineert staaldraad en hardschuim. In de Premium-versie ramen en deuren met Linktrusion is de opendraaiende vleugel versterkt met ononderbroken (continue) glasvezels. Dat biedt een nóg betere stevigheid.

Top-5 bijkomende voordelen

Kunststof kozijnen met Linktrusion zijn stevig, duurzaam en energiezuinig. Deze extra voordelen krijg je er zomaar bij:

  1. geschikt voor alle types veiligheidsbeslag
  2. inbraakveilig
  3. uitstekend bestand tegen vocht en oxidatie
  4. water- en winddicht
  5. optimale akoestische isolatie

Laat je energiefactuur dalen

Ben je van plan om nieuwe ramen of deuren te plaatsen? En wil je profiteren van een lagere energiefactuur en uitstekende prestaties? Ga dan voor kunststof kozijnen en deuren met de Linktrusion-technologie. Je hebt keuze uit een brede waaier aan kleuren en afwerkingen. Je schrijnwerk vormt dan ook een fraaie esthetische meerwaarde voor je huis. Vraag snel een gratis prijsofferte!