Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Een eigentijdse woning bouwen? Kies de juiste deuren en kozijnen!

clock min. reading time

 

Ben je binnenkort de gelukkige eigenaar van een mooie eigentijdse woning? Dan wil je vast dat alles tot in de puntjes klopt. En daar horen natuurlijk ook mooie deuren en kozijnen bij. Omdat er tegenwoordig zóveel mogelijkheden zijn, stellen we alvast een goede optie voor. Heb je al eens gedacht aan strak ogende deuren en kozijnen van kunststof?

Eigentijdse woning: strak en sober

Tenzij je wil dat je deuren en kozijnen àlle aandacht trekken, kun je het beste deuren en kozijnen kiezen in de stijl van de rest van je woning. Bij een eigentijdse woning passen moderne deuren en kozijnen. Maar wat verstaan we daar nu onder? De deuren en kozijnprofielen moeten vooral strak en sober zijn, zonder tierlantijntjes of sierlijke afwerkingen. Ook grote glaspartijen passen perfect bij eigentijdse woningen. Met een groot schuifraam krijg je veel licht binnen en geniet je – als je geluk hebt – nog van een mooi uitzicht ook. De kleur van je deuren en kozijnen kun je het beste neutraal houden: kies voor tinten als wit, zwart, grijsblauw of lichtgrijs.

Deuren en kozijnen die een leven lang meegaan

Een huis bouwen doe je hopelijk maar één keer in je leven. Kies daarom duurzame materialen, die je niet al na een paar jaar moet vervangen. Kunststof gaat in ieder geval een leven lang mee. De kunststof deuren en kozijnen van Deceuninck zijn zo stevig, dat je je geen zorgen hoeft te maken over een hevige storm of inbrekers. Het materiaal is bovendien makkelijk te onderhouden: meer dan een spons en water heb je niet nodig.

Maak een milieubewuste keuze

Ten slotte speelt de materiaalkeuze van je deuren en kozijnen ook een grote rol als je veel belang hecht aan energiezuinig en milieubewust bouwen. Kunststof deuren en kozijnen isoleren bijzonder goed. De Premium-kozijnen van Deceuninck voldoen aan de strengste energienormen én zijn geschikt voor driedubbel glas – geen overbodige luxe met het oog op de toekomst. Zo ontsnapt er in de winter minder warmte en houd je je stookkosten binnen de perken. In de zomer heb je dan weer minder behoefte aan airconditioning. Zijn je kunststof kozijnen na vele jaren aan vervanging toe? Dan kunnen ze gewoon gerecycled worden.

Interesse in onze degelijke kunststof deuren en kozijnen? Ga gerust eens langs bij een dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis offerte aan.