Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Een kunststof dakkapel: een meerwaarde voor je woning

clock min. reading time
  • dakkapel
  • dakkapel renovatie
  • dakkapel-plaatsen
  • goedkope-dakkapel
  • kunststof dakkapel
  • kunststof kozijnen
  • prefab dakkapel
  • voordelen kunststof

Dakkapellen bestaan er in allerlei vormen en maten. Een van de meest voorkomende materialen is kunststof. Het is niet alleen onderhoudsarm, maar het biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek hier alle voordelen!

Alle voordelen van hout

Hout vergt veel onderhoud, maar wordt gekenmerkt door zijn unieke uitstraling. Ook met kunststof kun je deze look evenaren. Kies voor kunststof met een houtnerfstructuur, zoals het onevenaarbare Twinson. Je merkt amper het verschil met echt hout. Hou je het toch liever wat strakker? Opteer dan voor strakke panelen in een kleur naar wens.

Tip: Stem je dakkapel af op de kleur van je ramen en deuren.

Een kunststof dakkapel: makkelijk te recyclen materiaal

De voordelen van dakbekleding in Twinson zijn legio. Zo is houtcomposiet honderd procent waterdicht en is het een duurzaam materiaal. Twinson heeft misschien wel een houtlook, maar geen van de nadelen van hout. Zo is Twinson helemaal splintervrij.  Als je kunststof dakkapel na decennia trouwe dienst toch aan vervanging toe is, kun je het materiaal makkelijk recyclen. De dakbedekking in Twinson biedt dus heel veel voordelen voor het milieu!

Eenvoudig in onderhoud

Beschik je over een moeilijk te bereiken dak? Ook dan is een kunststof dakkapel een echte aanrader. Het materiaal is heel makkelijk in onderhoud. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt volstaat zeker. In tegenstelling tot hout, hoef je je kunststof dakkapel niet te verven. Je dakkapel zal er na enkele jaren nog altijd uitzien zoals voorheen. Door te kiezen voor kunststof spaar je dus een hoop geld én tijd uit.

Uitstekende isolator

Kunststof is een uitstekende isolator. Dat komt natuurlijk je energiefactuur en het milieu ten goede. Het vormt niet alleen een barrière tegen warmteverliezen, maar houdt ook lawaai tegen. Je hebt dus vrijwel geen last meer van voorbijrazend verkeer of luidruchtige buren. In combinatie mat de ramen van Deceuninck geniet je nog meer van de voordelen van kunststof.

Overtuigd van de voordelen van de kunststof gevelbekledingsprofielen van Deceuninck om je dakkapel te verfraaien? Ga dan langs bij een van onze dealers voor meer informatie.