Vraag een gratis offerte

Garantie op raamkozijnen: drie cruciale aandachtspunten!

clock min. reading time
  • garantie kozijnen
  • garantie ramen
  • garantie-kunststof-kozijnen
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen prijzen
  • prijzen ramen
  • ramen garantie

Overweeg je te investeren in nieuwe kunststof ramen? Een goeie keuze! Kunststof ramen bieden uitstekende thermische en akoestische prestaties en stralen ook nog eens stijl en klasse uit. Tenminste, als je voor de juiste leverancier kiest. Want wil je de komende jaren echt gebeiteld zitten, dan kies je maar beter voor een kunststof raam van topkwaliteit. Wie kiest voor een kwaliteitsraam, heeft de zekerheid dat de productie en plaatsing van het kozijn vakkundig gebeuren en geniet een lange én complete garantie. Hier alvast enkele aandachtspunten bij de garantie op raamkozijnen.

Kwaliteit: de eerste garantie

De aankoop van kunststof ramen vergt een bepaalde investering. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo ben je er zeker van dat je de komende jaren comfortabel en stijlvol woont. Bij ons is kwaliteit alvast een topprioriteit.

Met onze Zendow#neo kunststof ramen ben je verzekerd van een correcte en vakkundige fabricage en montage. Onze erkende en continu opgeleide Partners staan daarvoor garant!

De ene garantie is de andere niet

Om zorgeloos van je kunststof ramen te kunnen genieten, spelen naast kwaliteit ook de garantievoorwaarden een rol. Die verschillen sterk van producent tot producent. Vóór je tot de aankoop overgaat, neem je dus het best de garantievoorwaarden van je leverancier door of vraag ernaar bij de raamkozijnproducent zelf. Naast de duur van de garantie op je ramen spelen namelijk nog andere modaliteiten een rol. Ga zeker na hoe compleet je raamgarantie is! Geldt de garantie alleen op het materiaal of wordt er bijvoorbeeld ook een kleurgarantie gegeven?

Deceuninck ramen: een complete garantie!

Kies je voor een Deceuninck raam, dan hoef je je geen zorgen te maken: noch op het vlak van kwaliteit, noch op het vlak van garantievoorwaarden. Via onze erkende partners bieden wij een jarenlange garantie op al onze kozijnen, en die gaat erg breed. Zo bieden we niet alleen 100% garantie op de kwaliteit van ons materiaal, maar ook op de kleurvastheid. Tel daarbij dat kunststof minstens vijf keer langer meegaat dan hout, en je weet dat je ook over tien jaar nog altijd kan pronken met een uitstekend isolerend en zo goed als nieuw ogend kunststof raam!

Zijn onze prachtige en kwalitatieve PVC-ramen iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!