Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Grote ramen: de beste keuze voor een moderne woning

clock min. reading time
  • grote glaspartijen
  • grote raampartijen
  • grote ramen
  • grote schuiframen
  • grote-kozijnen
  • kunststof kozijnen
  • nieuwe ramen
  • schuifraam

Heb je gekozen voor een op-en-top moderne woning? Dan mogen grote ramen niet ontbreken. Ze hebben niet alleen een esthetische functie, maar ook functionele voordelen. Ontdek hier alle voordelen die met grote raampartijen gepaard gaan!

Geniet van natuurlijk licht

Kies je voor grote ramen om je woning meer uitstraling te geven? Dan geniet je van natuurlijk licht dat via zonnestralen naar binnen komt. Integreer je ze aan de achterzijde van je woning? Dan bieden ze een uitgestrekt zicht op je terras of tuin. Met grote ramen in de keuken of woonkamer creëer je een aangename en vooral lichte overgang tussen binnen en buiten. Zeker als je zowel voor je terras als je leefruimte dezelfde tegels kiest.

Bespaar op je energierekening

Grote glaspartijen bieden nog meer voordelen. Ze laten veel zon binnen, waardoor je tijdens de winter minder moet verwarmen. Dat komt op lange termijn je energierekening ten goede. Kies wel voor zonwerend glas, zodat het tijdens de zomer niet té warm wordt in huis. Aangepaste raambekleding biedt ook soelaas.

Grote ramen = grote woning

Tegenwoordig gaan we almaar compacter wonen. Grote ramen komen in een kleine woning, zoals een rijtjeshuis in de stad, goed van pas. Ze laten je woning groter lijken en zorgen voor veel aangename lichtinval.

Combineer met bijpassende kozijnen

Grote raampartijen zijn niet alleen functioneel. Ze zijn ook een bepalende factor voor de uitstraling van je woning. Ook de materiaalkeuze speelt daarin een grote rol. Kies dus voor kozijnen die bij de stijl van je woning passen. Aluminium mag dan wel voor een moderne look zorgen, er hangt wel een prijskaartje aan. Kunststof kozijnen zijn daarom een beter alternatief. Ze zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo heb jij de mogelijkheid om je kozijnen naadloos te laten aansluiten bij je andere schrijnwerk.

Wil je onze kunststof kozijnen ontdekken? Ga langs bij een dealer in je buurt!