Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Kunststof & design: een raam voor elk type woning

clock min. reading time
  • design deuren
  • design-ramen
  • kunststof design
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen en deuren
  • profile ramen
  • ramen op maat

De ene persoon houdt van een strak en hypermodern interieur, de andere heeft het dan weer voor antiek of rustiek. Om maar te zeggen: smaken verschillen enorm van persoon tot persoon. Bij Deceuninck vinden we deze smaakverschillen erg boeiend. Het maakt woningen zoveel interessanter, niet? Wij bieden daarom voor elk type woning een raamprofiel op maat, helemaal in de stijl én de kleur die jouw voorkeur wegdraagt. Ontdek hier waarom kunststof en design perfect met elkaar samengaan.

Kunststof & design: voor ieder wat wils

Design is meer dan moderne architectuur. Ook fans van de meer traditionele bouw- en interieurstijlen kunnen bij Deceuninck terecht voor een ruim aanbod aan design kunststof ramen, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Wil je de authentieke uitstraling van je antieke gevel bewaren? Of ben je een rustieke woning aan het bouwen? Dan is de Autentica-reeks ongetwijfeld iets voor jou. Deze ramen zijn perfect geschikt voor zowel oude herenwoningen als nieuwbouw-pastoriewoningen. Baroc-ramen, vooruitspringende Renaissance-balken, Romatic-kruisvorm of Arboré-houtverbindingslook,… Ze geven je woning stuk voor stuk een heel eigen sfeer mee. De rode draad? Een warme en vertrouwde look-and-feel, verkrijgbaar in heel wat verschillende coatings en houtnerfstructuren.

Veelzijdige allround profielen

Is een moderne of neutrale look meer je ding? Dan zijn er altijd de Zendow#neo-profielen. Deze design kunststof ramen zijn erg veelzijdig. Ze passen perfect bij elke bouwstijl: van strak en minimalistisch tot cottage- en bungalowstijl. Je kunt ze, net zoals de Autentica-profielen, helemaal personaliseren. Andere afmetingen, sierlijsten, glaslatten… Het kan allemaal!

Je kleur kiezen gaat net zo gemakkelijk

Zoek je naar ramen die helemaal bij je persoonlijke smaak passen? Dan speelt de kleur zeker een belangrijke rol! Met de handige kleurensimulator op onze website kies je snel en eenvoudig die kleur die bij je woning past. Je hoeft enkel een foto te uploaden, je kleur te kiezen en het resultaat te bewonderen! Tip: als vierzijdige kleuring je ding is, zijn onze 360°-ramen en -deuren de moeite.

Helemaal weg van onze kunststof design oplossingen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!