Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen en privacy: een perfecte match

clock min. reading time
  • klapluiken
  • kunststof klapluiken
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen
  • kunststof rolluiken
  • mat glas
  • raamfolie
  • rolluiken
  • zonnewering

Iedereen heeft recht op privacy. Als je na een lange en stresserende werkdag thuiskomt, wil je al je kopzorgen van je afgooien en helemaal tot rust komen. Gewoon even jezelf zijn. Maar dat is natuurlijk niet eenvoudig als je constant het gevoel bekruipt dat je bekeken wordt. Tegelijk doe je liever geen afstand van je grote ramen, die je interieur doen baden in zonlicht. Hoe je toch ongestoord van je kunststof ramen kan genieten? Hieronder zetten we alvast enkele nuttige tips op een rijtje!

Privacybestendig glas voor maximale rust

Als privacy een prioriteit is voor jou, dan is privacybestendig glas alvast een gepaste oplossing. Of je nu kiest voor mat, getint of spiegelglas, het maakt op een efficiënte manier komaf met ongewenste blikken. Het is bovendien ook een elegant en duurzaam. Zeker het overwegen waard dus om je kunststof ramen mee uit te rusten.

Waarom raamfolie overwegen?

Ben je op zoek naar een niet-zo-permanente ingreep? Dan overweeg je beter raamfolie. Raamfolie is veel meer dan zomaar een afschermlaagje. De meeste zijn namelijk ook zon- en warmtewerend, en sommigen isoleren zelfs. Wil je méér dan alleen maar nieuwsgierige blikken buitenhouden? Het is perfect mogelijk met raamfolie!

Of wat dacht je van kunststof klapluiken en rolluiken?

Wil je een privacy-oplossing die een meerwaarde is voor je huis? Dan zijn kunststof rolluiken een echte aanrader. Zendow#neo Protex rolluiken garanderen 100% privacy en zijn perfect compatibel met alle mogelijke ramen. Bovendien kun je ze krijgen in verschillende stijlen en kleuren én bieden ze een uitstekende thermische en akoestische isolatie. En dan hebben we het nog niet gehad over de handige bediening!

Ook de Kiuzo klapluiken geven je gevel een authentiek toets. Je kunt ze krijgen in 2 diktes. De 24-versie combineert lichtheid en stevigheid, terwijl de 38 mm-versie tegelijkertijd bescherming, kleur en schoonheid biedt.

Overtuigd van de voordelen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!