Vraag een gratis offerte

Linktrusion-technologie: een knap staaltje vakmanschap

clock min. reading time
  • deceuninck zendow
  • deceuninck-zendow-neo
  • kunststof ramen en deuren
  • linktrusion
  • ramen en deuren deceuninck
  • zendow neo
  • zendow neo premium
  • zendow-ramen

Op 14 januari 2016 is de driedaagse Polyclose-beurs gehouden in Gent. De tweejaarlijkse beurs is een grootschalig evenement op gebied van innovatieve raam- en deurtechniek. Aangezien duurzaamheid vandaag hoog in het vaandel wordt gedragen, stelde Deceuninck op deze beurs een knap staaltje vakmanschap voor: de vernieuwde Linktrusion-technologie bij Zendow#neo Premium-ramen en -deuren. Het resultaat van een grondige herwerking van de versterkingswijze van kunststof buitenschrijnwerk.

Ervaar meer comfort en veiligheid met Linktrusion

Kozijnen en deuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je woning. Ze moeten er niet alleen mooi uitzien, maar moeten ook functioneel zijn. Deceuninck heeft dat helemaal begrepen. Met de Linktrusion-technologie ervaar je meer comfort en veiligheid dan bij andere deuren en kozijnen. Zo bevatten de Zendow#neo Standaard-profielen al de unieke Linktrusion-technologie, maar nu zijn ook de Zendow#neo Premium-profielen aan de beurt. De isolerende prestaties van Deceuninck-ramen en -deuren liggen nu dus nóg hoger. Het kaderprofiel werd namelijk versterkt met pvc-hardschuim en structurele glasvezels – ter vervanging van staaldraad.

Toepasbaar in elke woonst

De Linktrusion-technologie combineert verschillende materialen in hetzelfde product. Je kunt de materialen dus niet met het blote oog zien, maar de profielen hebben door deze technologie wel een ongeziene sterkte. Bovendien bespaar je met zulke profielen veel energie, door hun hoog isolerend vermogen. Daarnaast hebben de kozijnen en deuren die met de Linktrusion-technologie zijn uitgerust een tijdloos design, waarin meer dan 4.000 kleurencombinaties mogelijk zijn. Op die manier sluiten de Zendow#neo Premium-profielen naadloos aan bij elke woning.

Duurzaamheid voorop

Aangezien kozijnen en deuren met Linktrusion-technologie duurzamer zijn dan andere soorten, geniet je er een heel leven lang van. Zijn je kozijnen na enkele decennia uiteindelijk aan vervanging toe? Dan kun je ze recycleren. Op die manier gaat er niets verloren.

Awardwinnend product

Deceuninck ontving voor zijn innovatieve technologie de ‘Innovation Award’ in de categorie ‘Hybrid Product’. Hét bewijs dat hard werk wordt beloond.