Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Nieuwe ramen plaatsen: kies een erkende installateur!

clock min. reading time
  • installateur ramen
  • kunststof ramen
  • nieuwe kozijnen kopen
  • nieuwe kozijnen plaatsen
  • nieuwe ramen kopen
  • nieuwe ramen plaatsen
  • plaatser ramen en deuren
  • plaatsing ramen

Net nieuwe kunststof ramen gekocht? Proficiat! Binnenkort zal ook jij ondervinden wat kunststof raamkozijnen allemaal te bieden hebben. Maar eerst de nieuwe ramen plaatsen natuurlijk, niet de gemakkelijkste klus. Ook als je technisch sterk bent en heel wat ervaring hebt met bouwen en verbouwen, is het aangeraden met een erkende installateur in zee te gaan. Daar zijn verschillende redenen voor: een overzicht!

Nieuwe ramen plaatsen is niet makkelijk

Kunststof ramen hebben alles in huis om je energierekening naar beneden te halen, op voorwaarde dat ze juist geïnstalleerd zijn. Voor de energiezuinigheid van je huis is het belangrijk dat er rondom het raam efficiënt en maximaal geïsoleerd wordt. Anders ontstaan er koudebruggen en zal de isolatie van je huis een stuk lager liggen. Zelfs het kleinste foutje kan tot warmtelekken leiden. Nieuwe ramen plaatsen vraagt om vakwerk!

Een erkende plaatser staat garant voor kwaliteit

Een erkende plaatser heeft de kennis en ervaring om je kunststof ramen op de juiste manier te installeren. Dat is ook de reden waarom Deceuninck alleen samenwerkt met Partners. Zij voldoen aan al onze kwaliteitsvereisten en zullen je kunststof ramen snel en efficiënt installeren! Vakmanschap hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Onze partners installeren je kunststof ramen altijd tegen een correcte prijs en binnen de afgesproken tijd.

Met een erkende plaatser voorkom je heel wat kopzorgen

Wie zijn nieuwe ramen laat plaatsen door een erkend verdeler, vermijdt heel wat kopzorgen. Mocht er na verloop van tijd iets mislopen met je raam, zal de partner in de bres springen en het probleem ter plaatse komen oplossen. Als je kunststof ramen zelf installeert of in zee gaat met een niet-erkende plaatser, moet je zelf opdraaien voor de mogelijke schade.

Hou je van kwaliteit en een uitstekende service? Ga langs bij een van onze Partners!