Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Premium ramen? Die leveren premium energieprestaties!

clock min. reading time
  • energie prestatie
  • energie-prestatie-certificaat
  • energieprestatie
  • kunststof ramen
  • premium ramen
  • raamisolatie
  • ramen isolatie
  • zendow neo premium

De isolatievereisten voor huizen zijn er de laatste jaren heel wat strenger op geworden, en dat zal in de nabije toekomst zeker niet veranderen. Integendeel! Als het van de Europese Unie afhangt, zijn alle nieuwbouwwoningen al vanaf 2021 bijna-energieneutraal. Je kan er in feite niet om heen: investeren in hoogisolerende ramen en deuren wordt zo stilletjes aan een must. Met de Zendow#neo Premium ramen van Deceuninck slaap je alvast op beide oren.

Het EPC-coëfficiënt moet omlaag

Als je het hebt over Europese energiedoelstellingen kan je niet buiten het energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Dit coëfficiënt geeft perfect het energieverbruik van een gebouw zelf weer, zonder daarbij rekening te houden met verwarming en koeling van het binnenklimaat, het verwarmen van tapwater en de verlichting. Hoe kleiner deze waarde, hoe beter.

Betere oplossingen dringen zich dus op, zowel op het vlak van isolatie als op het vlak van duurzaam bouwen. Zeker als het streefdoel is om in 2021 bijna-energieneutraal te bouwen.

Extra isolatie dankzij kunststof profielen

Al deze cijfers vertellen ons dat premium-energieprestaties een must zijn, en al zeker als het gaat om ramen en deuren. Bij Deceuninck ben je daarvoor alvast aan het juiste adres. Onze Zendow#neo Premium ramen zijn echte toppers dankzij de innoverende Linktrusion-technologie. De continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in kunststof hardschuim zorgen voor isolatie binnen het systeem zelf.

Ga voor hoogisolerende ramen en deuren

Zendow#neo Premium ramen halen een warmtedoorgangscoëfficiënt of Uw-waarde tot 0.65 W/m²K. We hoeven er niet bij te vertellen dat het warmteverlies daarmee tot een minimum beperkt blijft.

Helemaal overtuigd van de voordelen van kunststof ramen en deuren? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.