Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Witte raamkozijnen en deuren van kunststof voor een frisse woning

clock min. reading time
  • kunststof kozijnen
  • kunststof raamkozijnen
  • raamkozijnen en deuren
  • raamkozijnen-deuren-kunststof
  • ramen en deuren pvc
  • voordelen kunststof
  • voordelen pvc
  • witte kozijnen
  • witte-ramen

Als je op het punt staat om nieuwe raamkozijnen en deuren te laten plaatsen, geniet je binnenkort van extra veel comfort. Tenminste, als je erin slaagt te kiezen uit de uitgebreide kleurencollectie. Behoort wit bijvoorbeeld tot de mogelijkheden? Laat je overtuigen door deze sterke voordelen van witte raamkozijnen en deuren.

Het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat

Met een zwart T-shirt de deur uitgaan als het 30 °C is? Geen goed idee! Zwart absorbeert namelijk zonnestralen, waardoor je het extra warm gaat hebben. Witte kleding daarentegen weerkaatst de zon, en dat principe geldt ook voor je raamkozijnen en deuren. Witte kozijnen houden de hitte buiten, waardoor je woning binnen net iets frisser blijft – zeker als je daarbij voor isolerende raamkozijnen en deuren van kunststof kiest.

Tijdloos en elegant

Als je door de stad loopt, merk je dat veel huizen en appartementen witte ramen en deuren hebben. Logisch, want wit gaat nooit uit de mode. Bovendien geeft de kleur je woning niet alleen fris binnenklimaat, maar ook een frisse uitstraling. Wit past mooi bij elke gevel – van een ruwe baksteen tot een gezandstraalde grijze gevel – en laat de kozijnen eruit springen, zonder alle aandacht naar zich toe te trekken.

Witte raamkozijnen en deuren van kunststof

Twijfel je nog over welk materiaal het beste is voor je witte raamkozijnen en deuren? Houten kozijnen hebben hun charme, maar vergen veel onderhoud. Kies dan liever voor raamkozijnen en deuren van kunststof met een witte houtstructuur. Kunststof brengt namelijk enkele praktische voordelen met zich mee. We gaven bijvoorbeeld al aan dat raamkozijnen en deuren van kunststof uitstekend isoleren. Dat hebben ze te danken aan de thermische onderbreking en de slimme isolatiestrip in de raamprofielen. Daarnaast zijn de kunststof raamkozijnen en deuren van Deceuninck weerbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en inbraakwerend.

Interesse in de praktische raamkozijnen en deuren van Deceuninck? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van onze dealers!