Vraag een gratis offerte

Terras

Een comfortabel en modern terras? Niet zonder deze kenmerken!

clock min. reading time
  • composiet hout
  • composiet terras
  • houtcomposiet terrasplanken
  • kunststof terrasplanken
  • kunststof-terras
  • modern terras
  • terras composiet planken
  • terras houtcomposiet
  • terras modern

De zomer, dat is genieten. Zon in je gezicht, wind door je haren en een verkwikkend drankje binnen handbereik. En natuurlijk mag ook een eigentijds terras niet ontbreken. Een modern terras is een verlengstuk van je interieur en laat je toe om zalig buiten te genieten zonder aan comfort in te boeten. Hoe je een modern terras herkent? Deze vier kenmerken mogen alvast niet ontbreken!

Duurzaamheid eerst

Een modern terras staat voor duurzaamheid. Als je investeert in een terras, wil je namelijk dat je investering ook rendeert. Een eigentijds terras gaat járen mee en behoudt een klassevolle uitstraling, ook na langdurig gebruik. De toenemende vraag naar duurzaamheid verklaart ook meteen de snelle opmars van onze Twinson houtcomposiet terrassen. Deze combineren de voordelen van hout en kunststof, waardoor ze waterbestendig, robuust, splinter- en rotvrij. Terrasplanken die na vijf jaar rijp zijn voor het containerpark, zijn bij ons taboe!

Een modern terras met respect voor het milieu

Eigentijds wonen gaat hand in hand met ecologie. Iedereen beseft wel dat natuurlijke grondstoffen niet onuitputtelijk zijn. Ben je op zoek naar een moderne terras dat de natuur respecteert? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres! Onze Twinson terrasen zijn 100% re-cycleerbaar en bovendien voorzien van een PEFC-certifiëring.

Gemakkelijk te installeren

Een snelle installatie van je terras is uiteraard mooi meegenomen. Met Twinson-terrasplanken zit je op dat vlak in ieder geval helemaal safe. Dankzij het unieke gepatenteerde clip-systeem was de plaatsing van je terras nooit eenvoudiger. De bevestiging is trouwens niet zichtbaar, wat het sobere uiterlijk van je terras vanzelfsprekend ten goede komt. Ook de randen zijn van de nodige afwerkingsprofielen voorzien. Zo kan alles tot in de puntjes afgewerkt worden.

Onderhoudsvriendelijkheid troef

Hoewel Twinson onderhoudsvriendelijk is, is het niet 100% onderhoudsvrij. Met een minimale inspanning geniet je maximaal van een  prachtig terras. Je terrasplanken reinigen met water en een niet-schurend reinigingsmiddel, is meer dan voldoende. Om groenvorming te verwijderen en te voorkomen, kun je eventueel een bleekwateroplossing (maximum 10%) gebruiken.

Helemaal weg van onze Twinson terrasoplossingen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!