Vraag een gratis offerte

Terras

Je terras aanleggen: drie onmisbare tips

clock min. reading time
 • aanleggen terras
 • kunststof-terras
 • modern terras
 • onderhoud terras
 • terras aanleggen
 • terras modern
 • terras-2

De perfecte zomerdag? Vraag het honderd mensen en je zult  waarschijnlijk 99 keer te horen krijgen: “Genieten van een verkwikkend drankje op een zonovergoten terras.” Gelukkig is die droom gemakkelijk te realiseren. Met een mooi en kwalitatief terras tover je achtertuin om tot een paradijs! Maar wat maakt de aanleg van je terras écht geslaagd? Hieronder zetten we enkele tips op een rijtje.

1. Gebruiksvriendelijkheid voorop

Een eigentijds terras is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook slipvast, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen. De Twinson terrassen van Deceuninck verenigen al die eigenschappen in een product dat de beste eigenschappen van hout en kunststof samenbrengt. Is de authentieke look van hout helemaal je ding? Maar verkies je toch het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof? Dan is Twinson iets voor jou. Bovendien kan ook de plaatsing in een wip gebeuren.

2. Ga voor het juiste ontwerp

Wil je niet met te veel terrasplanken overblijven? Of erger nog: plots beseffen dat je er te weinig hebt? Dan maak je het best vóór de aanleg van je terras een gedegen ontwerp. Zo weet je perfect waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. We helpen je hier graag bij. Wat je moet doen:

 • Download de gratis professionele calculator software van Deceuninck.
 • Voer de afmetingen in.
  De software creëert een optimaal ontwerp met zo weinig mogelijk verspilling. Bovendien worden ook de technische vereisten opgelijst en krijg je een volledige materiaallijst.

3. Duurzaamheid begint bij de aanleg

Bij Deceuninck hechten we veel belang aan duurzaamheid. En dan bedoelen we duurzaamheid tijdens de héle levenscyclus van je terras. Dat begint al bij de plaatsing. Is je terras helemaal afgewerkt? Verzamel dan alle resten en zaagafval in de gratis Twinson recyclezak en breng die terug naar je plaatselijke verdeler. Wij recycleren het materiaal tot nieuwe producten!

Thuis de perfecte zomer beleven met een Twinson terras? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!