Vraag een gratis offerte

Terras

Je terras renoveren? 3 redenen om te kiezen voor houtcomposiet

clock min. reading time
  • houtcomposiet terras
  • nieuw-terras
  • terras renoveren
  • terras-plaatsen
  • terras-vernieuwen
  • terrasplanken
  • twinson terras

Als je terras zijn beste tijd heeft gehad, kun je het best nú ingrijpen. De zomer staat namelijk voor de deur en wat is er beter dan genieten van de zon op je prachtige terras, eventueel met een lekkere cocktail of een goed boek bij de hand? Een mooi en degelijk terras maakt je zomergevoel helemaal compleet. En als je dan toch je terras gaat renoveren, waarom niet meteen kiezen voor een houtcomposiet exemplaar dat heel wat voordelen kan bieden?

De Twinson-terrassen van Deceuninck zijn echte toppers die alle voordelen van kunststof en hout combineren.

1.    Een natuurlijke uitstraling

Twinson-terrassen bestaan voor 50% uit hout en voor 50% uit kunststof. Het resultaat? Een 100% natuurlijke uitstraling die eruitziet en aanvoelt als hout. Aangezien de terrasplanken worden bevestigd met onzichtbare clips, behoud je nieuwe terras die uitstraling ook. Dat is een absoluut voordeel voor fans van hout.

2.    Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid troef

Je terras renoveren, doe je met het oog op de lange termijn. Ook op dat vlak zit je helemaal goed met Twinson-terrassen. Net als pure houtterrassen, zijn de PEFC-gecertificeerde planken van Twinson stevig, robuust en rotvrij. Bovendien zijn ze bestand tegen insecten. Je kunt dus meerdere jaren genieten van je nieuwe terras. En aan het einde van de levensduur wordt het volledig gerecycled.

3.    Op-en-top veilig

Veiligheid is enorm belangrijk. Niemand houdt van uitglijden, splinters krijgen of tegen schroefknoppen aanstoten. Bij onze Twinson-terrassen heb je daar nooit last van! Ze zijn namelijk slipvast en splintervrij. Bovendien gebeurt de montage met onzichtbare clips, waardoor van vervelende, zichtbare schroefkoppen geen sprake is.

Laat je terras renoveren!

Van plan om je terras te renoveren en helemaal enthousiast geworden van alle Twinson voordelen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!