Vraag een gratis offerte

Terras

Je tuin lenteklaar maken: vergeet de tuinomheining niet

clock min. reading time

 

Nu de lente in het land is, kunnen we weer met volle teugen genieten van wandelingen in de natuur en middagen in de tuin. Hoog tijd om je tuin klaar te maken voor een heerlijke lente onder de zon! Een stevig onderhoud doet wonderen, maar ook een tuinomheining mag niet ontbreken. Lees even mee.

Genieten van je tuin in alle privacy

Door je tuin te omringen met een omheining, heb je geen last meer van nieuwsgierige buren of voorbijgangers. Zo blijft een gezellige avond onder vrienden écht onder vrienden en kun je in de zomer zelfs gerust zonnebaden in je blootje. Niemand die er iets van merkt!

Kies je een haag of een schutting?

Er zijn verschillende manieren om je tuin te omheinen. Zo kun je ervoor kiezen om een haag te planten. Dat is een erg sfeervolle oplossing, áls je haag volledig dichtgroeit, tenminste. Ook groene vingers zijn een voorwaarde, want een haag vereist best wat onderhoud.

Wie liever niet te veel omkijkt naar zijn omheining, kan ook een schutting plaatsen. Dan heb je onder meer de keuze uit hout, metaal of kunststof. Hout heeft een warme, natuurlijk look, maar kunststof is dan weer bijzonder makkelijk in onderhoud. Kun je niet kiezen? Hoeft ook niet: met een schutting in houtcomposiet combineer je de voordelen van beide materialen.

Twinson: duurzaam en stijlvol

Een schutting van Twinson-materiaal is de perfecte aanvulling op een moderne woning. Dit materiaal ziet er even authentiek uit als hout, maar is veel beter bestand tegen allerlei weersomstandigheden.  Houtcomposiet is ook erg duurzaam: het is honderd procent recyclebaar en PEFC-gecertificeerd. Je kiest bovendien helemaal zelf welke hoogte, dessin en kleur het beste bij je tuin past. De planken zijn beschikbaar in twee natuurkleuren en de palen in aluminium en zwart.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor jouw tuinomheining? Vraag je gratis brochure aan!