Vraag een gratis offerte

Terras

Van de zon genieten? Dat doe je op een stijlvol terras!

clock min. reading time
  • composiet planken
  • composiet terras
  • composiet terras aanleggen
  • inrichting-terras
  • stijlvol terras
  • terras aanleggen
  • terras houtcomposiet
  • terrasplanken

Op je eigen terras genieten van een warme zomerdag, veel beter kan het niet … En dat geldt dubbel en dik als je beschikt over een mooi terras in houtcomposiet. Met composiet combineer je stijl, uitstraling, comfort en onderhoudsgemak. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker verder!

De vele voordelen van houtcomposiet

Houtcomposiet heeft heel wat voordelen als materiaal voor terrasbekleding. Neem bijvoorbeeld de samenstelling. Houtcomposiet bestaat uit gereycled hout en kunststof en beschikt daardoor over een grote stevigheid en duurzaamheid. Je terras vergt bovendien weinig onderhoud en kent een lange levensduur. Het terrasoppervlak? Dat is is niet vatbaar voor rotting of schimmelvorming.

Een stralende zon nodigt uit om met blote voeten buiten te lopen. Dat is echter niet zonder risico’s. Denk maar aan splinters. Met een terras in houtcomposiet riskeer je gelukkig geen splintervorming. Zo wandelen jij en je kinderen zonder zorgen blootsvoets rond. De groefstructuur zorgt trouwens voor een antisliplaag en verhindert dat water wordt geabsorbeerd.

Wist je trouwens dat houtcomposiet erg milieuvriendelijk is? Het verwerkte hout bij de kunststof-houtcomposiet wordt namelijk aangevoerd uit duurzaam beheerde bossen.

Een kleurenpalet om u tegen te zeggen

Duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn mooi meegenomen, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een terras moet niet alleen stevig zijn, maar ook vooral stijlvol en mooi. Houtcomposiet lost je verwachtingen in. De planken zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende natuurlijke tinten, van abrikoosbruin en walnootbeige tot zoethoutzwart. Zo kies je helemaal zelf de look die je terras een elegante tint geeft.

Je tuin, terras en afsluiting in harmonie

Houtcomposiet is uiterst veelzijdig en kan voor meer gebruikt worden dan alleen terrassen. Ook bij de aanleg van tuinen en het opzetten van schuttingen of tuinschermen is het een dankbaar materiaal. Een slimme zet, trouwens, want zo trek je de stijlvolle look van je terras meteen door naar je tuin of de tuinafsluiting. De natuurlijke kleuren? Die zorgen voor een passend design van je totale buitenruimte.

Op zoek naar een mooi, duurzaam en vooral stijlvol terras? Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze webpagina terrassen of vraag een gratis brochure aan.